Vis rabat
Udløber N/A

Skobox rabatkode – Få Gratis Fragt på din ordre

Køb sko og sandaler hos Skobox og få altid gratis...Læs mere

Køb sko og sandaler hos Skobox og få altid gratis fragt Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Skobox rabatkode

Er du på jagt efter de perfekte par sko eller mangler du nogle nye accessories? Så skal du tage et kig hos Skobox. Hvis du er i gang med at få styr på alle dine sko – og nu finder du måske ud af, at du lige mangler et par til den næste fest – så er Skobox lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige sko til hele familien.

Alt i sko hos Skobox

Hvad enten du mangler et par nye støvler eller nogle nye træningssko, så kan du sagtens finde det hos Skobox. De sælger nemlig en masse forskellige sko til hele familien. Så hvis I alle sammen mangler et par nye sko, kan du samle dit køb og få det gjort hos Skobox. Det behøver nemlig slet ikke være så besværligt at købe sko til hele familien på samme tid. Hvis du køber et par sko fra Skobox, kan du være sikker på at kvaliteten er i orden, da de kritisk udvælger alle sko, som de sælger på deres webshop. Du kan finde sko fra de bedste mærker på markedet såsom:

 • Billi Bi
 • Kanga Roos
 • Green Comfort
 • Rieker
 • Angulis
 • Gabor
 • Sorel
 • Vagabond

Samt en masse andre smarte og populære mærker. Det kan være dyrt at købe sko til hele familien på samme tid, men det behøver det faktisk slet ikke at være. Hvis du husker at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten, kan du nemlig spare en masse penge. Vi sørger for, at du kan finde alle de bedste rabatkoder til Skobox lige her på siden! Så kan du også få råd til at købe en smart taske med i købet, da Skobox faktisk også sælger en del kvalitetstasker.

Gør et kup med en Skobox rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Skobox. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Skobox rabatkode kan du få både sko til hele familien samt en masse fede kvalitetstasker til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Skobox rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på hverken støvler, stiletter, løbesko eller herresko, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Skobox igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til! Det behøver slet ikke være så dyrt at købe lækre sko til hele familien!

Betalingsmuligheder hos Skobox

Når du handler hos Skobox er der flere måder du kan betale på. Hos Skobox vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Skobox:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • Viabill

Levering

Hos Skobox sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Skobox

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Skobox Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.skobox.dk

Kundeservice

Hos Skobox ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Skobox kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 86 99 53 99
Mandag – Torsdag mellem 10.00 – 17.30
Fredag mellem 10.00 – 18.00
Lørdag mellem 09.30 – 13.00

Mail: info@skobox.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Skobox
CVR: 25921062