Sille og Sylvester rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Sille og Sylvester

Køb brugskunst hos Sille og Sylvester og få gratis fragt...Læs mere

Køb brugskunst hos Sille og Sylvester og få gratis fragt ved køb over 500,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Sille og Sylvester rabatkode

Mangler du ny inspiration til indretningen af din bolig, og er du på udkig efter nogle helt unikke og specielle items? Så skal du tage et kig hos Sille og Sylvester. Hvis du er i gang med at indrette dit hjem helt perfekt – eller måske mangler du blot et par enkelte unikke items – så er Sille og Sylvester lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse forskellige indretningsartikler, der vil passe perfekt ind i dit hjem.

Alt i indretningsartikler hos Sille og Sylvester

Hvis du mangler nogle specielle samt unikke indretningsartikler til dit hjem, så er der ingen tvivl om, at du ikke har kigget på Sille og Sylvester webshoppen. De har nemlig et væld af unikke indretningsartikler, der vil passe perfekt ind i alle danske hjem. Hvad enten du har brug for en ny altankasse eller nogle smarte madkasser, så kan du sagtens finde det hos Sille og Sylvester. Der er derfor stor sandsynlighed for, at du kan finde lige præcis det, som du har brug for hos Sille og Sylvester. Du kan for eksempel finde følgende produkter hos Sille og Sylvester:

 • Altankasser
 • Madkasser
 • Drikkedunke
 • Haveting
 • Skilte
 • Kalkmaling
 • Puder
 • Lysestager
 • Lamper
 • Knopper
 • Greb
 • Verdenskort
 • Vintage

Samt en masse andet. Du kan derfor få styr på alle rummene i dit hjem med hjælp fra Sille og Sylvester. Men hvis du ikke ønsker at bruge en formue på alverdens sager til dit hjem, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde alle de bedste rabatkoder til Sille og Sylvester lige her på siden!

Gør et kup med en Sille og Sylvester rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Sille og Sylvester. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Sille og Sylvester rabatkode kan du få en masse forskellige indretningsartikler til dit hjem til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Sille og Sylvester rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på at indrette hele dit hus, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Sille og Sylvester igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til! Du kan sagtens indrette dit hjem med unikke sager for en god pris!

Betalingsmuligheder hos Sille og Sylvester

Når du handler hos Sille og Sylvester er der flere måder du kan betale på. Hos Sille og Sylvester vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Sille og Sylvester:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Sille og Sylvester sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Sille og Sylvester

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Sille og Sylvester Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.silleogsylvester.dk/

Kundeservice

Hos Sille og Sylvester ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Sille og Sylvester kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 26 16 86 98

Mail: sillesylvester@adr.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Sille og Sylvester
CVR: 29553106