Der er desværre ikke nogle rabatkoder til denne butik lige nu!

Sendentanke rabatkode

Skal du forkæle en, som du holder af? Så skal du tage et kig på Sendentanke. Hvis du er i gang med at få styr på julegaverne – eller måske ønsker du bare at gøre noget godt for en, du kender – så er Sendentanke lige en side for dig. Her kan du nemlig finde gavekort til masse af ting og virkelig forkæle en, som du holder af.

Send et gavekort til en du holder af

Hvis du vil glæde en, som du holder af kan et gavekort være en god idé. Med Sendentanke kan du finde en anderledes og mere speciel gave end de typiske gaver, som du kan finde i butikkerne. Hvis du vælger at gøre brug for Sendentanke, vil du købe en gave som ikke blot er interessant, men også en nem løsning både for dig og den, som du giver gaven til. Selve gavekortet er nemlig på mobilen og modtageren kan derfor nemt og hurtigt indløse gaven. Du kan vælge at give en lang række af forskellige gavekort. Hvis du vælger at købe en gave hos Sendentanke, så kan du spare penge ved at bruge en rabatkode. Med en Sendentanke rabatkode kan du opnå en stor besparelse og eventuelt købe et endnu bedre og dyrere gavekort til en, som du holder af.

Med få klik har du gaven i hus

Sendentanke har sørget for, at du nemt og hurtigt kan glæde din kæreste, din mor, din far eller en god ven. Det behøver nemlig ikke tage så lang tid at købe en god gave. Når du har købt en gave via Sendentanke, får du den på blot et par sekunder. Det tager derfor kun et par klik – og så er gaven i hus. Når gavekortet er sendt, er det klart til at blive taget i brug lige med det samme. Det gælder både til fysiske butikker eller webshops, og du vil få tilsendt en kode med, som skal skrives når gaven skal tages i brug. Hvis du vil glæde en med denne specielle gave, så husk altid at brug en Sendentanke rabatkode. Det behøver slet ikke være så dyrt at købe en gave.

Spar penge på det næste gavekort med en Sendentanke rabatkode

Hvis du ikke har så mange penge at gøre godt med, så kan du stadig få råd til en rigtig god gave. Med en Sendentanke rabatkode kan du nemlig opnå en helt fantastisk besparelse, og få netop lige det gavekort som vil glæde en særlig person i dit liv. Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at være opdateret vedrørende de vildeste tilbud og bedste rabatkoder til Sendentanke. Du behøver derfor ikke selv at gå på udkig efter en god besparelse, da du vil finde det lige her på siden. Husk altid at slå et smut forbi Rabatkodeautomaten for at finde din Sendentanke rabatkode, inden du klikker køb næste gang!

Betalingsmuligheder hos Sendentanke

Når du handler hos Sendentanke er der flere måder du kan betale på. Hos Sendentanke vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Sendentanke:

  • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro og MasterCard kan benyttes
  • MobilePay
  • PayPal
  • Viabill

Levering

Hos Sendentanke sendes alle ordrer med DAO og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Sendentanke

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 3-7 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://sendentanke.dk

Kundeservice

Hos Sendentanke ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Sendentanke kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 70 22 47 00
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Mail: info@sendentanke.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Sendentanke.dk ApS
CVR: 33948786