Rosti Mepal rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Rosti Mepal

Køb margretheskåle og meget andet hos Rosti Mepal og få...Læs mere

Køb margretheskåle og meget andet hos Rosti Mepal og få gratis fragt ved køb over 99,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Rosti Mepal rabatkode

Mangler du noget nyt madopbevaring i dit køkken eller skal du have fingrene i noget nyt køkkenudstyr? Så skal du tage et kig hos Rosti Mepal. Hvis du er i gang med at få styr på dit køkken hvad angår køkkenudstyr – eller måske mangler du blot nogle enkelte ting til køkkenet – så er Rosti Mepal lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse produkter indenfor blandt andet køkkenudstyr samt opbevaring til mad.

Alt i køkkenudstyr hos Rosti Mepal

Hvis du er på udkig efter noget lækkert udstyr til dit køkken, så skal du helt klart tjekke siden Rosti Mepal ud. Det er nemlig et dansk mærke, der laver både smart, stilfuldt samt lækkert køkkenudstyr og madopbevaring, som der vil passe perfekt ind i dit køkken. Du kender dem nok fra blandt andet den fine og meget populære Margrethe skål, der gjorde dem til et ikon indenfor den danske designermærke. Du kan derfor være sikker på, at når du køber noget fra mærket Rosti Mepal er det i meget god kvalitet. Du kan finde et væld af forskellige produkter til siden, så du kan få styr på dit køkken. Du kan blandt andet finde følgende produkter fra Rosti Mepal:

 • Æggebæger
 • Skål
 • Kopper
 • Madkasser
 • Bokse
 • Dejfade
 • Opbevaringsbokse
 • Mikroskåle
 • Serveringsbakker
 • Osteskærer
 • Tallerkener

Samt en masse andre spændende og smarte produkter. Der er nærmest ikke det, som du ikke kan finde hos Rosti Mepal, når det kommer til enten køkkenudstyr eller madopbevaring. Så hvis du har brug for noget af dette til dit hjem, er det bare med at kigge lidt hos Rosti Mepal. Men hvis du ikke ønsker at bruge en formue på enten tallerkener eller serveringsbakker, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde de bedste rabatkoder til Rosti Mepal lige her på siden!

Gør et kup med en Rosti Mepal rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Rosti Mepal. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Rosti Mepal rabatkode kan du få både køkkenudstyr samt opbevaring til mad til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Rosti Mepal rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på køkkenudstyr eller madopbevaring, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Rosti Mepal igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos Rosti Mepal

Når du handler hos Rosti Mepal er der flere måder du kan betale på. Hos Rosti Mepal vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Rosti Mepal:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • EAN

Levering

Hos Rosti Mepal sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Rosti Mepal

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Rosti Mepal Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.rosti-mepal.dk/

Kundeservice

Hos Rosti Mepal ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Rosti Mepal kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 88 16 76 30
Mandag – Torsdag mellem 08.00 – 16.00
Fredag mellem 08.00 – 15.30

Mail: info@rosti-mepal.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

F & H A/S
CVR: 10325838