Roomsa rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Roomsa

Køb køkken, bolig og interiør hos Roomsa og få gratis...Læs mere

Køb køkken, bolig og interiør hos Roomsa og få gratis fragt ved køb over 299,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Roomsa rabatkode

Trænger boligen til en masse nye produkter? Så skal du tage et kig hos Roomsa. Hvis du er i gang med at designe dit hjem – eller måske trænger det bare til en opdatering – så er Roomsa lige en side for dig. Her kan du nemlig gøre alle naboerne misundelige på dine fantastiske produkter, møbler samt interiør, som dine naboer ville ønske at de selv havde.

Masser af produkter og kendte brands hos Roomsa

Hvis du er vild med produkter til køkkenet, stuen samt alle andre rum i din bolig, så vil du elske Roomsa. Du kan finde et væld af forskellige produkter, såsom køkkenknive, diverse køkkenredskaber, glas, lys, bestik, skåle, tallerkener, vaser, lamper, fade, stole, borde, sofaer, reoler, kommoder, skabe, spejle, lænestole samt meget mere. Der er ikke det, som du ikke kan finde til boligen hos Roomsa. Så hvis du er ved at flytte hjemmefra eller bare trænger til en masse nye ting, er siden klart et besøg værd. Du finder produkter fra de bedste mærker, såsom:

 • Noyer
 • Stelton
 • House Doctor
 • Eva Trio
 • Eva Solo
 • Frederik Bagger
 • Lyngby by Hilfing
 • Hübsch
 • NAC Støbejern
 • Riedel
 • Rig-tig

Samt mange flere. Hvis du endda får fingrene i en Roomsa rabatkode, kan du shoppe endnu mere end hvad du først havde tænkt dig. Så det er bare med at tage et kig, så din bolig kan blive snakken blandt alle vennerne.

Alt til madlavning hos Roomsa

Er du vild med at lave mad? Så vil du i hvert fald blive det, når først du har set Roomsas fantastiske udvalg af køkkenprodukter og køkkenudstyr. Du kan finde alt fra smarte glas til smukke tallerkener. Der er ikke det, som du ikke kan finde. Så hvis dine madlavningsever skal forbedres, er Roomsa stedet hvor du skal købe dine produkter. Her kan du nemlig kun finde kvalitetsprodukter til køkkenet, som kan lære dig at lave mad på en rigtig måde.

Forny dit hjem med hjælp fra Roomsa

Hvis du skal til at indrette din bolig, så kan det først virke utrolig uoverskueligt. Men hvis du får lidt hjælp fra Roomsa, så bliver det meget hurtigt et overskueligt projekt. Her behøver du nemlig ikke fare rundt fra butik til butik for at finde alt det, som du mangler. Du kan bare klikke ind på deres webshop, og finde alt det, som du skal bruge til din bolig. Hvad end du skal købe en masse lamper, eller har brug for nogle nye reoler, så kan det hele findes på Roomsas webshop.

Shop løs med en Roomsa rabatkode

Hvis du vil spare penge på indretning af din bolig eller køkkenprodukter, så skal du bruge en Roomsa rabatkode fra Rabatkodeautomaten. Hos Rabatkodeautomaten kan du finde et væld af fantastiske tilbud og rabatter til Roomsa, så du kan spare en masse penge. Så hvis du vil indrette boligen til en endnu skarpere pris, er det bare med at tage et kig på Rabatkodeautomaten først.

Betalingsmuligheder hos Roomsa

Når du handler hos Roomsa er der flere måder du kan betale på. Hos Roomsa vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Roomsa:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Eurocard, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay

Levering

Hos Roomsa sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Roomsa

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Roomsa Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://roomsa.dk

Kundeservice

Hos Roomsa ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Roomsa kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 73 70 96 01
Mandag – Torsdag mellem 08.00 – 16.00
Fredag mellem 08.00 – 13.30

Mail: info@roomsa.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Roomsa ApS
CVR: 36020423