Room21 rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Room21

Køb design møbler og hjemmeindretning hos Room21 og få gratis...Læs mere

Køb design møbler og hjemmeindretning hos Room21 og få gratis fragt ved køb over 1.000,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Room 21 rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Room 21

Køb møbler og boligindretning hos Room 21 og få gratis...Læs mere

Køb møbler og boligindretning hos Room 21 og få gratis fragt ved køb over 1000,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Room21 rabatkode

Har du lige købt nye hus og skal hele huset indrettes med en masse nye samt lækre møbler? Så skal du tage et kig hos Room21. Hvis du er i gang med at få indrettet hele dit hjem – eller måske vil du bare have udskiftet en masse af dine gamle møbler – så er Room21 lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alle de ting, som du har brug for, når du skal have indrettet dit hjem med smarte samt lækre ting.

Alt i indretning hos Room21

Hvis du har brug for en masse nye møbler til hele hjemmet – eller måske skal du bare have indrettet et nyt børneværelse – så er Room21 en side, som du skal tjekke ud. De har nemlig med stor sandsynlighed alt, hvad du overhovedet kan have brug for, når du skal indrette dit hjem. Du kan for eksempel finde følgende produkter hos Room21:

 • Opbevaring
 • Lamper
 • Belysning
 • Sengetøj
 • Pudebetræk
 • Spisebord
 • Hylde
 • Borde
 • Stole
 • Lænestole
 • Entremøbler

Samt en masse andre møbler og tilbehør til hjemmet. Der er ikke det, som du nærmest ikke kan finde hos Room21, da deres udvalg er så stort og lækkert. Hvad enten du skal bruge et nyt bord til stuen eller noget nyt sengebetræk til soveværelset kan Room21 hjælpe dig med at finde det hele perfekte til dig. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på sengebetræk eller møbler, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde de bedste rabatkoder til Room21 lige her på siden!

Gør et kup med en Room21 rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Room21. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Room21 rabatkode kan du få indrettet hele dit hjem til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Room21 rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på møbler eller tilbehør til hverken børneværelset eller stuen, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Room21 igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til! Indret dit hjem med hjælp fra Room21 – de kan få styr på alle dine rum i din bolig igen!

Betalingsmuligheder hos Room21

Når du handler hos Room21 er der flere måder du kan betale på. Hos Room21 vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Room21:

 • Kort – Visa og MasterCard kan benyttes
 • Klarna

Levering

Hos Room21 sendes alle ordrer med Bring og leveres normalt indenfor 2-5 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Room21

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-5 dage din bestilling

Room 21 Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.room21.no/da/

Kundeservice

Hos Room21 ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Room21 kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 21 07 55 30
Mandag – Fredag mellem 08.00 – 17.00

Mail: kundeservice@room21.no
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage