Ren Leg rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Ren Leg

Køb kvalitetslegetøj hos Ren Leg og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb kvalitetslegetøj hos Ren Leg og få gratis fragt ved køb over 500,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Ren Leg rabatkode

Er du på udkig efter økologisk og bæredygtigt legetøj eller børnetøj? Så skal du tage et kig hos Ren Leg. Hvis du er vild med bæredygtige og økologiske ting til dit barn – eller måske vil du bare forkøle en, som du holder af – så er Ren Leg lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt hvad du end har brug for, hvis du leder efter noget, der både er økologisk og bæredygtigt.

Bæredygtigt og økologisk hos Ren Leg

Ren Legs filosofi er, at der skal være plads til børnetøj samt legetøj, hvor der er lagt vægt på det økologiske aspekt. De startede butikken, fordi de mente, at der manglede et sted hvor forældre eller kommende forældre kunne finde en masse ting til barnet, hvor der var fokus på bæredygtighed og økologi. Alle produkter på Ren Legs webshop er enten økologiske eller blevet vurderet til at være ”rene” nok til at opfylde diverse krav om naturlige og hensigtsmæssige produkter til børn. Du finder blandt andet følgende hos Ren Leg:

 • Legetøj
 • Fairtrade ting
 • Uldtøj
 • Børnetøj
 • Babytøj
 • Trælegetøj

Samt en masse andet. Selvom det hele er af rigtig god kvalitet, er der skam ikke gået på kompromis med prisen. Alt hos Ren Leg sælges til en rigtig god pris, da alle skal have råd til økologisk og naturligt legetøj. Med en Ren Leg rabatkode kan du få tøj til barnet eller nyt legetøj til en endnu skarpere pris.

Masser af trælegetøj hos Ren Leg

Der er et enormt udvalg af diverse trælegetøj hos Ren Leg. I og med træ har en renhed, holdbarhed samt er flot er det perfekt legetøj til barnet. Det er nemlig også rart for forældrene at kigge på og have liggende i hjemmet. Alt legetøjet hos Ren Leg er udvalgt nøje, da der også er lagt væk på blandt andet fantasi, struktur samt motorik. Dette er nemlig også vigtigt egenskaber for barnet at lære, og det kan legetøj sagtens være behjælpeligt med. Hvis du ikke mangler nyt legetøj til barnet, så kan du også finde nøje udvalgt tøj til. Du kan både finde uldtøj samt en masse andet lækkert børnetøj.

Prisgaranti hos Ren Leg

Hvis du finder et produkt som Ren Leg sælger billigere på en anden webshop, så kan du få det til den samme pris hos RenLeg. For at gøre krav på prisgarantien (gælder 14 dage efter køb på webshoppen), skal du sende det til RenLeg som dokumentation. De vil herefter refundere prisforskellen, så du kan få den til en endnu billigere penge. De vil også refundere eventuelle fragt og gebyromkostninger. Dette er bare god service fra Ren Legs side af.

Spar penge med en Ren Leg rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørger for at du altid kan finde de bedste og vildeste tilbud og rabatkoder til Ren Leg. Så hvis du vil spare nogle penge på økologisk legetøj eller lækkert uldtøj, så er det bare med at finde en Ren Leg rabatkode. Husk at tag et kig hos Rabatkodeautomaten for at finde en Ren Leg rabatkode, inden du trykker køb.

Betalingsmuligheder hos Ren Leg

Når du handler hos Ren Leg er der flere måder du kan betale på. Hos Ren Leg vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Ren Leg:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay

Levering

Hos Ren Leg sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Ren Leg

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Ren Leg Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://renleg.dk

Kundeservice

Hos Ren Leg ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Ren Leg kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 40525858
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 15.00

Mail: info@renleg.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Renleg.dk ApS
CVR: 29799636