Rejsegear rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Rejsegear

Køb kufferter og rejseudstyr hos Rejsegear og få gratis fragt...Læs mere

Køb kufferter og rejseudstyr hos Rejsegear og få gratis fragt ved køb over 499,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Rejsegear rabatkode – Få 10% rabat ved tilmelding af nyhedsbrevet hos Rejsegear

Få 10% rabat på dit første køb hos Rejsegear. Det...Læs mere

Få 10% rabat på dit første køb hos Rejsegear. Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Derefter modtager du en rabatkodede fra dem. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

RejseGear rabatkode

Skal du have alt klar til drømmeferien eller mangler du blot nogle enkelte ting til den lange flyvetur? Så skal du tage et kig hos RejseGear. Hvis du er i gang med at finde den sejeste samt pæneste holdbare kuffert – eller måske mangler du blot en lille sovemaske til flyveturen – så er RejseGear lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad du overhovedet har brug for af rejseudstyr. Det er bare med at tage et kig inden den store rejse!

Alt i rejseudstyr hos RejseGear

Hvis du snart skal på ferie og ikke har helt styr på udstyret, så skal du tage et kig hos RejseGear. Her kan du nemlig finde alt det, som du ikke lige har fået skaffet til rejsen. Hvad enten du leder efter en ny kuffert eller en ny rejsetaske, så kan du sagtens finde det hos RejseGear. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde lige præcis det rejseudstyr, som du er på udkig efter. Og du kan tilmed finde det til en rigtig fornuftig pris, hvilket blot gør det hele endnu bedre. Det er aldrig rart at bruge for mange penge på selve rejseudstyret, inden man skal på den helt store ferie. Du kan blandt andet finde følgende produkter hos RejseGear:

 • Kuffert
 • Rejsetaske
 • Sovemaske
 • Bæltetaske
 • Rejseadapter
 • Bagagestrop
 • Kabinetasker
 • Rygsække
 • Børnekuffert

Samt en masse andre spændende produkter der blot vil gøre hele rejsen lidt bedre for dig og hele din familie, hvis i er mange, der skal afsted på samme tid. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på hverken kufferter eller rejsetasker, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du altid kan finde alle de bedste rabatkoder til RejseGear lige her på siden, hvis du får brug for dem. Det er rart at spare penge, inden den helt store tur!

Gør et kup med en RejseGear rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til RejseGear. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en RejseGear rabatkode kan du få alt det, som du har brug for til din rejse til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en RejseGear rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på hverken kufferter eller andet rejseudstyr, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til RejseGear igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos RejseGear

Når du handler hos RejseGear er der flere måder du kan betale på. Hos RejseGear vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos RejseGear:

 • Kort – Visa, Visa Electron, JCB og MasterCard kan benyttes

Levering

Hos RejseGear sendes alle ordrer med Post Nord, GLS og UPS og leveres normalt indenfor 1-4 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos RejseGear

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-4 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://rejsegear.dk

Kundeservice

Hos RejseGear ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
RejseGear kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 30 24 45 58

Mail: info@rejsegear.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Rejsegear I/S
CVR: 35279393