Du er lige gået glip af disse Refurb Rabatkoder

Eksklusiv Refurb rabatkode – Få 5% rabat på hele webshoppen

Refurb rabatkode - Få 5% rabat på hele webshoppen

Refurb rabatkode

Er du på udkig efter en ny mobiltelefon eller mangler du en tablet, som du kan nyde derhjemme? Så skal du tage et kig hos Refurb. Hvis du er i gang med at finde en mobiltelefon, der passer perfekt til dig – eller måske vil du hellere have fingrene i en computer – så er Refurb lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse forskellige IT-udstyr, som du kan få en masse glæde af.

Alt i IT-udstyr hos Refurb

Hos Refurb kan du finde en masse forskellige IT-udstyr, som du kan få stor glæde af, det kan være genbrugt IT, genbrugt bærbar eller genbrugt PT. Men der er faktisk noget ret så specielt ved Refurb. Det er nemlig ikke blot normalt IT-udstyr til en høj pris. Det er genbrugt IT-udstyr til en brøkdel af den oprindelige pris. Men du behøver slet ikke være så bekymret for at købe brugt IT-udstyr, selvom det måske kan lyde sådan. Hos Refurb sørger de nemlig for at tjekke alt deres udstyr igennem, inden de sælger det videre til dig. Det er derfor altid gennemtestet samt tjekket, og vil være ligesom at få en helt ny telefon eller tablet ind af døren – til en meget billigere pris. Du kan blandt andet finde følgende produkter hos Refurb:

 • Bærbar PC samt en masse forskelligt udstyr
 • Stationær PC samt en masse forskellige udstyr
 • Tablets
 • Mobiltelefoner
 • Tilbehør

Du kan derfor med stor sandsynlighed finde lige præcis den elektronik eller IT, som du har brug for. Det er bare med at tjekke Refurbs produkter igennem, så du kan finde det perfekte produkt til dig. Det kan jo også være, at du har et favoritmærke, som du ønsker en telefon fra eller lignende. Selvom det er billigt at købe enten en ny telefon eller en ny tablet hos Refurb, så er der ingen grund til at bruge en formue. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på disse produkter, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde alle de bedste rabatkoder til Refurb lige her på siden.

Gør et kup med en Refurb rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Refurb. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Refurb rabatkode kan du få en masse forskellige udstyr til IT til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Refurb rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på hverken tablets eller mobiltelefoner, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Refurb igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos Refurb

Når du handler hos Refurb er der flere måder du kan betale på. Hos Refurb vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Refurb:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • EAN
 • PayPal
 • Viabill
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Refurb sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 2-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Refurb

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-3 dage din bestilling

Refurb Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.refurb.dk

Kundeservice

Hos Refurb ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Refurb kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 70 20 36 47
Mandag – Torsdag mellem 08.00 – 17.00
Fredag mellem 08.00 – 15.00

Mail: mail@refurb.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Refurb ApS
CVR: 31326850