Pokershop.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Pokershop.dk

Køb pokerudstyr hos Pokershop.dk og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb pokerudstyr hos Pokershop.dk og få gratis fragt ved køb over 600,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Pokershop rabatkode

Er du vild med at spille poker eller skal du give den perfekte gave til en, der ikke lavet andet end at spille poker? Så skal du tage et kig hos Pokershop. Hvis du er i gang med at blive verdensmester i at spille poker – eller måske er du det allerede – så er Pokershop lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad der har med poker samt andre spil at gøre.

Alt i poker hos Pokershop

Hvis du er helt vild med poker, så vil du elske webshoppen Pokershop. Det er nemlig en side, der er lavet for dig, der elsker poker samt en masse andre spil. Selvfølgelig er fokusset på pokerspillere, men andre kan også sagtens benytte sig af siden, hvis de er vilde med for eksempel: backgammon, spillekort, roulette eller lignende. Så hvis du elsker at spille med vennerne – eller måske selv er en rigtig stor pokerentusiast – er det bare med at klikke ind forbi Pokershop.dk. Du vil skam ikke fortryde det! Hos Pokershop.dk kan du blandt andet finde følgende produkter:

 • Poker chips
 • Pokersæt
 • Lucky Dragon
 • The Mint
 • 12 Star Clay
 • Pokerbord
 • Poker filtdug
 • Spillekort: COPAG, Modiano, Dal Negro samt Cartamundi

Samt en masse andre ting. Du kan få styr på alt pokerudstyret derhjemme med hjælp fra Pokershop. Der er ingen grund til at finde en masse forskellige ting fra forskellige sider, når du uden problemer kan finde det hos Pokershop. Du kan endda få et godt tilbud på siden, hvis du køber mere end 500 poker chips. Men hvis du ikke ønsker at bruge en formue på hverken et pokerbord eller poker chips, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for at samle alle de bedste rabatkoder til Pokershop.dk her på siden!

Gør et kup med en Pokershop rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Pokershop. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Pokershop rabatkode kan du få både pokerudstyr samt andre spil til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Pokershop rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på en masse forskellige pokerudstyr eller andre spil, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Pokershop igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos Pokershop

Når du handler hos Pokershop er der flere måder du kan betale på. Hos Pokershop vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Pokershop:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Viabill
 • MobilePay
 • EAN
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Pokershop sendes alle ordrer med PostNord, GLS eller Fragtmand og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Pokershop

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Pokershop.dk Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.pokershop.dk/

Kundeservice

Hos Pokershop ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Pokershop kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 86 91 03 00

Mail: kundeservice@pokershop.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Mangu A/S – Pokershop.dk
CVR: 29211752