Pixojet rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Pixojet

Køb blækpatroner og tilbehør hos Pixojet og få gratis fragt...Læs mere

Køb blækpatroner og tilbehør hos Pixojet og få gratis fragt ved køb over 599,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Pixojet rabatkode

Mangler du nogle nye blækpatroner, eller skal du have fat i nogle fede gadgets? Så skal du tage et kig hos Pixojet. Hvis du er i gang med at få styr på din printer – eller måske mangler du bare et cover til din mobil – så er Pixojet lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige blækpatroner, tonere, gadgets samt en masse andet lige for dig!

Alt i blækpatroner hos Pixojet

Hvis du mangler en blækpatron til din printer, så finder du det bedste udvalg hos Pixojet. Her kan du nemlig finde lige præcis den blækpatron, som du mangler. Du kan finde blækpatroner til Canon, Kodak, HP, Lenovo samt mange andre. Der er derfor stor sandsynlighed for at Pixojet har lige den blækpatron, som du står og har brug for. Ikke nok med at du kan finde en masse blækpatroner, så kan du også købe til den en skarp pris. Det behøver nemlig ikke være dyrt at få styr på sin printer, hvis bare du husker at klikke ind hos Pixojet først. Hvis du husker at gøre brug af en rabatkode til Pixojet samtidigt, så kan du endda få dine blækpatroner til en endnu skarpere pris end først forventet.

Find fede gadgets hos Pixojet

Pixojet er mere end blot blækpatroner og tonere. Du kan nemlig også finde en masse fede gadgets på deres hjemmeside. Så hvis du vil have fingrene i for eksempel:

 • Covers til din mobil eller tablet
 • Legetøj
 • Segways
 • Rengøringsprodukter
 • Ting til boligen

Du kan finde dette og meget mere hos Pixojet. Du kan derfor få det hele samlet på et sted. Det behøver slet ikke være besværligt både at få købt blækpatroner samt rengøringsprodukter, når nu du kan samle dit køb et enkelt sted. Husk at gør brug af en rabatkode til Pixojet, så du kan spare nogle penge på alle de fede gadgets.

Find et godt tilbud hos Pixojet

Hvis du er helt vild med at spare penge – og hvem er ikke det? – så skal du tage et kig hos Pixojets tilbudskategori. Det er en kategori, der hedder ”Last Chance”, hvor du kan spare en masse procenter på udvalgte varer. Du kan for eksempel spare helt op til 80 % på udvalgte varer. Der er derfor en masse penge, der kan spares, hvis du sørger for altid at tjekke denne kategori ud, inden du fuldfører dit køb.

Spar penge med en Pixojet rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Pixojet. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Pixojet rabatkode kan du få både blækpatroner, tonere samt andre gadgets til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Pixojet rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Pixojet

Når du handler hos Pixojet er der flere måder du kan betale på. Hos Pixojet vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Pixojet:

 • Kort – Visa, Visa Electron MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Bankoverførsel
 • EAN

Levering

Hos Pixojet sendes alle ordrer med GLS og DAO365 og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Pixojet

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Pixojet Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.pixojet.dk

Kundeservice

Hos Pixojet ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Pixojet kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 61142487
Mandag – Torsdag mellem 10.00 – 14.00
Fredag mellem 10.00 – 13.00

Mail: info@pixojet.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Pixojet ApS
CVR: 71158713