Parcellet rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Parcellet

Køb økologisk børnetøj og babyudstyr hos Parcellet og få gratis...Læs mere

Køb økologisk børnetøj og babyudstyr hos Parcellet og få gratis fragt ved køb over 500,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Parcellet rabatkode

Skal du have noget nyt babytøj eller er du på udkig efter noget nyt børnetøj? Så skal du tage et kig hos Parcellet. Hvis du er i gang med at gøre klar til babyen kommer – eller måske er du allerede klar, men mangler blot et par enkelte ting til babyen – så er Parcellet lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, når det kommer til både babytøj og børnetøj.

En side med fokus på økologi

Hos Parcellet kan du få styr på både dit barns og din babys garderobe. Så hvis du både har en lille baby samt et lidt større barn, så skal du blot klikke ind hos Parcellet. Men Parcellet er ikke blot en normal babytøjsbutik. Du kan nemlig finde kvalitetstøj med fokus på især økologi og funktionalitet. Så hvis du er vild med økologisk babytøj eller børnetøj, vil du elske tøj fra Parcellet. Du finder nemlig også nogle af de bedste mærker på markedet, når det kommer til økologisk børnetøj hos Parcellet. Du finder blandt andet disse mærker på siden:

 • Huttelihut
 • Pom Pom
 • Kongens Sløjd
 • Cam Cam
 • Filibabba
 • FUB
 • Livly
 • Engel
 • Snork
 • MarMar
 • Liewood

Samt en masse andre. Hvis du elsker økologisk tøj til barnet, så har du sikkert allerede hørt om disse anerkendte mærker. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på hverken babytøj eller børnetøj, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for at samle de bedste rabatkoder til Parcellet her på siden!

Find gode tilbud hos Parcellet

Du kan finde et væld af gode tilbud hos Parcellet. For eksempel kan du finde babytøj nedsat med hele 70 %. Dette er en god besparelse, hvis du skal købe en masse tøj til babyen.

Gør et kup med en Parcellet rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Parcellet. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Parcellet rabatkode kan du få både tøj til barnet og babyen til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Parcellet rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på økologisk og funktionelt tøj til dit barn eller din baby, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Parcellet igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos Parcellet

Når du handler hos Parcellet er der flere måder du kan betale på. Hos Parcellet vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Parcellet:

 • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • Viabill
 • Forbrugsforeningen
 • Parcellet Gavekort

Levering

Hos Parcellet sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Parcellet

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Parcellet Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.parcellet.dk/

Kundeservice

Hos Parcellet ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Parcellet kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 51 94 14 28
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 17.00

Mail: mia@parcellet.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Parcellet v. Mia Grønning
CVR: 34529639