Der er desværre ikke nogle rabatkoder til denne butik lige nu!

Opgavekorrektur.dk Rabatkode

Kniber det med at sætte kommaerne korrekt eller stave til tricky ord? Så bør du overveje at få læst professionel korrektur på dine tekster.

Opgavekorrektur.dk tilbyder hurtig, nem og billig korrekturlæsning af alle tekster.

Korrekturlæsning af alle tekster

Lige meget hvilken tekst, du sidder med, kan du få den korrekturlæst ved Opgavekorrektur.dk.

Virksomheden er specialiseret i korrekturlæsning af studieopgaver, og det gælder alle studieopgaver fra den korte synopsis til Ph.d.-afleveringen skrevet i et komplekst og tungt fagsprog. Særligt fokus har virksomheden på bachelor- og specialekorrektur.

Men det kan også være, at du er ansat i en virksomhed eller organisation og har brug for at få korrekturlæst en rapport, en brochure, en webtekst, en manual, et magasin eller sågar en helt roman. Uanset hvilken tekst, du sidder med, kan du altid sende den til Opgavekorrektur.dk og få hurtig og enkel korrekturlæsning i høj kvalitet.

Derfor skal du vælge Opgavekorrektur.dk

Der er mange korrekturbureauer på markedet, men hos Opgavekorrektur.dk tilbydes den klart laveste pris, både på korrektur af studieopgaver og på korrektur af tekster til erhvervslivet, institutioner og foreninger.

Det er virksomhedens mål at tilbyde den laveste pris og den højeste kvalitet.

Virksomheden har fokus på god kundeservice, så kunden hele vejen igennem et korrekturforløb føler sig i gode hænder. Når korrekturen er færdig, får kunden det rettede tekst tilbage i 2 versioner, hvor den ene er med synlige rettelser, der dokumenterer, hvad korrekturlæseren har foretaget af ændringer. Det giver en høj grad af transparens, både for kunden og for Opgavekorrektur.dk.

Sådan foregår en korrekturproces

Du retter henvendelse til Opgavekorrektur.dk, enten via mail, mobil, Facebook eller en af de mange kontaktformularer på virksomhedens hjemmeside.

Du kan spørge ind i priser og levering, men du kan også bestille direkte eller booke en tid til korrektur. Fordelen ved sidstnævnte mulighed er, at du med en booking er sikker på, at Opgavekorrektur.dk har en korrekturlæser ledig til at rette teksten.

Når korrekturen er færdig, sender virksomheden teksten tilbage til kunden for kommentarer og spørgsmål. En instruktion til Words korrekturfunktion medsendes, så kunden kan gå rettelserne igennem én efter én eller  acceptere alle rettelser på én gang.

Betaling

Kunden betaler først for korrekturen, når korrekturen er godkendt af kunden. Betaling sker ved, at Opgavekorrektur.dk sender en faktura med en betalingsfrist på 8 dage. Fakturaen kan betales via en almindelig bankoverførsel eller over MobilePay.

Hjemmeside

https://www.opgavekorrektur.dk

Mail: mail@opgavekorrektur.dk

Tlf. 61221984

Opgavekorrektur.dk rabatkode – Få 10% rabat på korrekturlæsning

Benyt dig eventuelt af muligheden for gratis prøvekorrektur, inden du bestiller.