Oelbong rabatkode – Få 10% rabat på alle produkterne

Oelbong rabatkode - Få 10% rabat på alle produkterne ved...Læs mere

Oelbong rabatkode – Få 10% rabat på alle produkterne ved tilmeldning af Oelbongs nyhedsbrev Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Oelbong rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Oelbong

Køb alt til festen hos Oelbong og få gratis fragt...Læs mere

Køb alt til festen hos Oelbong og få gratis fragt ved køb over 500,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Oelbong rabatkode

Skal festen lige blive lidt sjovere eller mangler du bare de perfekte ting til opvarmningen med vennerne? Så skal du tage et kig hos Oelbong. Hvis du er i gang med at planlægge den fedeste fest – eller måske skal i bare samles et par enkelte venner – så er Oelbong lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse sjov og ballade, der lige kan gøre en fredag aften en del sjovere. Så læs med videre her og find ud af, hvorfor du skal handle hos Oelbong, hvis du skal have en sjov fest eller weekend med vennerne.

Hold den perfekte fest med Oelbong

Hvad enten dig og venner bare skal have lidt ekstra sjov, eller om du skal holde årets fest, så kan du sagtens finde, hvad du skal bruge hos Oelbong. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige festartikler, der lige kan gøre festen den del sjovere. Det bedste ved det hele er nærmest, at priserne er helt i bund, så du slet ikke behøver at bruge en formue på festen. Du kan derfor handle løs uden at bruge alle dine penge. Du finder alt indenfor festartikler hos Oelbong, og behøver derfor kun handle et sted for at finde det hele til festen. Hvis du også husker at bruge en rabatkode til Oelbong, så kan du spare endnu flere penge og eventuelt bruge nogle ekstra penge på maden til festen. Det er bare med at spare, hvor du kan, når du skal holde en fest. Derfor skal du altid huske at bruge en Oelbong rabatkode, inden du klikker dine næste festartikler hjem med posten.

Find alt til festen og baren hos Oelbong

Det behøver slet ikke være så besværligt at finde alle de ting, som du skal bruge til din fest. I hvert fald ikke hvis du vælger at klikke dig ind hos Oelbong, hvor du kan finde alt hvad du skal bruge for at få gang i festen. Du kan for eksempel finde:

 • Beer pong borde
 • Fest gadgets
 • Red cups
 • Ølbong

Samt en masse andet. Så hvis du ønsker at udfordre gæsterne i en omgang beer pong, så kan du sagtens gøre det. Det kan hurtigt gøre festen endnu sjovere og få gæsterne endnu mere op at køre igennem aftenen. Det er den perfekte mulighed for at holde årets fest, hvis du husker at købe de sjoveste festartikler fra Oelbong. Du skal bare huske at bruge en Oelbong rabatkode, og så kan aftenen ikke blive meget bedre end det.

Spar penge med en Oelbong rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Oelbong. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Oelbong rabatkode kan du få både ølbongs samt en masse andet til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Oelbong rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Oelbong

Når du handler hos Oelbong er der flere måder du kan betale på. Hos Oelbong vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Oelbong:

 • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
 • Viabill
 • PayPal

Levering

Hos Oelbong sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Oelbong

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Oelbong Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.oelbong.dk

Kundeservice

Hos Oelbong ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Oelbong kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 70 40 40 30
Mandag – Torsdag mellem 09.00 – 15.00
Fredag mellem 09.00 – 14.00

Mail: info@oelbong.dk
Mandag – søndag

Oelbong.dk ApS
CVR: 37233978