Novatus rabatkode – Spar lige nu op til 16% på udsalg

Novatus rabatkode – Spar lige nu op til 16% på...Læs mere

Novatus rabatkode – Spar lige nu op til 16% på udsalg Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Novatus rabatkode

Skal du have fat i nogle nye køkkenprodukter eller mangler du noget til din bolig? Så skal du tage et kig hos Novatus. Hvis du er i gang med at indrette din bolig – eller måske er du blot ved at få styr på dit køkken – så er Novatus lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, du overhovedet kan drømme om til din bolig og dit køkken.

Alt i produkter til din bolig og køkken hos Novatus

Hvad enten hele din bolig skal indrettes med nye produkter eller du bare har brug for noget til dit køkken, så skal du vælge at klikke ind hos Novatus. De har nemlig alt, hvad du overhovedet skal bruge, når det kommer til indretning. Alle deres produkter er i den højeste kvalitet. Derfor kan du roligt købe produkter til hele boligen, hvis du har brug for det. Du kan finde ting til både badeværelset, køkkenet, stuen samt alle de rum, som du ønsker at indrette. Hvis du har brug for nogle bestemte produkter, så er der stor chance for, at du kan finde dem hos Novatus. Du kan blandt andet finde følgende produkter på siden:

 • Bageudstyr
 • Køkkengrej
 • Madkasser
 • El-produkter
 • Ovnfaste fade
 • Termokander
 • Drikkeflasker
 • Vakuumpakker

Samt en masse andet. Så hvis der skal styr på boligen eller blot køkkenet, så kan du sagtens få det med hjælp fra Novatus. De sørger altid for at have alle de bedste mærker på deres side, så du roligt kan købe produkterne uden at være bange for, at de ikke kan holde. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på dit næste køb af produkter til boligen, så kan du sagtens undgå dette. Du skal blot huske at følge med her hos Rabatkodeautomaten, så du kan få fingrene i en rabatkode til Novatus.

Masser af gode tilbud hos Novatus

Hvis du er ude efter et godt tilbud, så skal du tage et kig hos Novatus tilbudskategori. Du kan nemlig spare 10 % på udvalgte produkter, hvilket i sidste ende kan spare dig for mange penge. Husk at tag et kig på deres tilbud og brug en rabatkode til Novatus, hvis du har mulighed for det!

Spar penge med en Novatus rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Novatus. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Novatus rabatkode kan du få både produkter til din bolig samt dit køkken til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Novatus rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på boligprodukter eller køkkenprodukter, hvis du kan undgå det! Husk at følg med her på siden, så du aldrig misser en rabatkode til Novatus igen! Med en rabatkode kan du nemlig spare en masse penge på dit næste køb.

Betalingsmuligheder hos Novatus

Når du handler hos Novatus er der flere måder du kan betale på. Hos Novatus vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Novatus:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • PayPal

Levering

Hos Novatus sendes alle ordrer med PostNord, UPS og leveres normalt indenfor 3-5 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Novatus

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 3-5 dage din bestilling

Novatus Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://novatus.eu/dk/

Kundeservice

Hos Novatus ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Novatus kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 65 746 747
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 17.00

Mail: kundeservice@novatus.eu
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

NOVATUS AB
CVR: 302817438