Nicewall rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Nicewall

Køb wallstickers hos Nicewall og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb wallstickers hos Nicewall og få gratis fragt ved køb over 299,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Nicewall rabatkode

Er du vild med wallstickers og skal dit hjem pyntet med disse? Så skal du tage et kig hos Nicewall. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige wallstickers, der vil passe perfekt ind i din bolig. Udvalget er stort, og produkter kan pifte selv de kedeligste vægge op.

Alt i wallstickers hos Nicewall

Hvis du ikke har hørt om wallstickers før, så skal du klikke ind hos Nicewall. Her kan du nemlig finde et udvalg, der vil passe lige ind i dit hjem – lige meget om du helst vil have en wallsticker til stuen eller børneværelset. Wallstickers kan klistres nemt og hurtigt op på din væg – og hvis du ønsker at tage dem ned igen, så kan du også sagtens gøre dette. Det er lidt ligesom en plakat, men du behøver bare ikke en ramme eller bore et hul i væggen for at hænge dem op. Hos Nicewall har de wallstickers, der kan give en masse liv på dine vægge, hvis du har brug for det. Du kan blandt andet finde følgende former for wallstickers hos Nicewall:

 • Verdenskort
 • Citater
 • Motiver med farver
 • Dyr
 • Børnesange
 • Træer

Samt en masse andet. Lige meget om du skal bruge wallstickers til hele dit hjem eller kun udvalgte rum, så kan du finde lige præcis det, som du har brug for. Mangler der lidt på den kedelige væg i køkkenet? Jamen hvorfor så ikke klistre en wallsticker op, der kan give en masse nyt liv i rummet. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på wallstickers til hjemmet, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde en rabatkode til Nicewall lige her på siden, så du kan spare penge på dit næste køb.

Design din egen wallsticker hos Nicewall

Hvis du har et helt bestemt design, som du ønsker skal hænge på din væg, så kan du også sagtens få det ved hjælp fra Nicewall. Du skal blot klikke på deres ”Design selv” kategori, hvor du herefter vil få en pris for dette. Du kan ændre så meget på det, som du har lyst til – og indtil du er tilfreds.

Spar penge med en Nicewall rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Nicewall. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Nicewall rabatkode kan du få masser af forskellige wallstickers til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Nicewall rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på wallstickers, hvis du kan undgå det. Husk at følg med her på siden, så du aldrig misser en rabatkode til Nicewall.

Betalingsmuligheder hos Nicewall

Når du handler hos Nicewall er der flere måder du kan betale på. Hos Nicewall vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Nicewall:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • EAN

Levering

Hos Nicewall sendes alle ordrer med Post Danmark, GLS, DAO og leveres normalt indenfor 1-4 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Nicewall

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-4 dage din bestilling

Nicewall Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.nicewall.dk/

Kundeservice

Hos Nicewall ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Nicewall kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 81 50 35 00
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 16.00

Mail: kundeservice@nicewall.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Nice Wall
CVR: 34276978