NetGiraffen rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos NetGiraffen

Køb legetøj hos NetGiraffen og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb legetøj hos NetGiraffen og få gratis fragt ved køb over 600,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

NetGiraffen rabatkode

Er du på udkig efter en online legetøjsbutik, fordi børnene derhjemme skal forkæles? Så skal du tage et kig hos NetGiraffen. Hvis du er i gang med at finde nyt legetøj til dine børn, eller måske mangler du blot en gave. Så vil NetGiraffen lige være en side for dig! Hos dem finder du nemlig en online legetøjsbutik med tusindvis af forskellige varer, som børn elsker.

Masser af legetøj hos NetGiraffen

Der er ikke meget, som du behøver at gå ud af døren for at få fingrene i. Og det gælder nemlig også legetøj! I dag kan du blot klikke ind på NetGiraffen og finde et kæmpestort udvalg af en masse forskelligt legetøj. Her finder du nemlig en online legetøjsbutik med lige over 3000 forskellige produkter. Hvad enten du leder efter noget nyt legetøj til dit barn – eller er på udkig efter en god gave – så kan du med stor sandsynlighed finde lige det, som du leder efter hos NetGiraffen. De sælger legetøj fra nogle af de mest populære legetøjsmærker på markedet såsom BRIO, Barbie, LEGO, Disney, Monster High, Fisher-Price samt en masse andet. Derfor kan du være sikke på, at der er en masse godt og spændende, som du kan vælge imellem. Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på legetøj, så kan du sagtens undgå det. Du skal blot huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten, så du kan spare nogle penge på dit næste køb! Her finder du nemlig rabatkode til NetGiraffen, som du kan få stor glæde af.

Altid gode tilbud hos NetGiraffen

Det kan være dyrt at købe nyt legetøj til sine børn. Men det behøver det faktisk ikke at være! Hvis du klikker ind hos NetGiraffens tilbud, kan ud finde et væld af spændende produkter til en god pris. Du kan finde nedsatte varer fra blandt andet LEGO, Disney og Doctor McStuffins. Alle mærker og legetøj som børn elsker. Husk at brug en rabatkode til tilbudsvarer hos NetGiraffen!

Gør et kup med en NetGiraffen rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til NetGiraffen. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en NetGiraffen rabatkode kan du få en masse legetøj fra de bedste mærker på markedet til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en NetGiraffen rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på legetøj, hvis du gerne vil undgå det. Husk at følg med her på siden, så du aldrig misser en rabatkode til NetGiraffen! Der er masser af penge at spare, hvis du får fingrene i en rabatkode.

Betalingsmuligheder hos NetGiraffen

Når du handler hos NetGiraffen er der flere måder du kan betale på. Hos NetGiraffen vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos NetGiraffen:

  • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, Diners Club, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • Viabill
  • EAN

Levering

Hos NetGiraffen sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos NetGiraffen

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

NetGiraffen Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.netgiraffen.dk

Kundeservice

Hos NetGiraffen ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
NetGiraffen kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 89 93 99 36
Mandag – Fredag mellem 09.30 – 13.30

Mail: salg@netgiraffen.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 12 timer på hverdage

NetGiraffen ApS
CVR: 29225230