Nepaldo rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Nepaldo

Køb kugletæpper hos Nepaldo og få altid gratis fragt...Læs mere

Køb kugletæpper hos Nepaldo og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Nepaldo rabatkode

Er du på udkig efter nogle nye produkter til din bolig, eller skal du give den perfekte gave til en, som du holder af? Så skal du tage et kig hos Nepaldo. Hvis du er i gang med at indrette din bolig med de sidste produkter – eller måske mangler du en enkelt ting til ønskelisten – så er Nepaldo lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af produkter, som dit hjem vil elske dig for.

Find en masse produkter til boligen hos Nepaldo

Hvis du er på udkig efter nogle smarte og flotte ting til din bolig, så vil du elske Nepaldo. De har nemlig et fantastisk udvalg af forskellige ting, som vil passe perfekt ind i hjemmet. Alle produkter er importeret direkte fra Nepal. Derfor kan du ikke finde dem en masse andre steder – hvilket kun er et plus! Hvis du ønsker at se produkterne på andet end blot internettet, så kan du tage forbi Nepaldos showroom, og se om et tæppe eller en bordskåner lige er noget for dig eller ej. Der er stor sandsynlighed for, at du vil elske alle deres produkter, da de bestemt er helt vildt flotte og fantastiske. Du kan blandt andet finde følgende produkter hos Nepaldo:

 • Kugletæpper
 • Stolehynder
 • Bordskånere
 • Kurve
 • Hundekurve
 • Gulvtæpper

Samt en masse andre fine produkter. Så hvis du ønsker et produkt fra Nepal – eller bare er helt vild med, hvad de har på webshoppen – er det bare med at komme i gang med at købe noget. For eksempel bliver gulvtæpperne på siden lavet af lokale nepalesiske damer. De laver helt selv tæpperne – og er derfor helt unikke! Dette er ikke noget, som du ser en masse steder – og derfor vil dit hjem elske dig for det! Hvis du ikke ønsker at bruge en formue på diverse produkter fra Nepal til din bolig, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at finde rabatkoder til Nepaldo så du kan spare penge på dit næste køb!

Spar penge med en Nepaldo rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Nepaldo. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Nepaldo rabatkode kan du få finde en masse spændende produkter til din bolig til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Nepaldo rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på spændende produkter fra Nepal til din bolig, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig misser en rabatkode til Nepaldo!

Betalingsmuligheder hos Nepaldo

Når du handler hos Nepaldo er der flere måder du kan betale på. Hos Nepaldo vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Nepaldo:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Nepaldo sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Nepaldo

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Nepaldo Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.nepaldo.com/da

Kundeservice

Hos Nepaldo ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Nepaldo kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 53 78 23 23

Mail: info@nepaldo.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Nepaldo
CVR: 35486194