Modify rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Modify

Køb mobiltilbehør hos Modify og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb mobiltilbehør hos Modify og få gratis fragt ved køb over 500,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Modify rabatkode

Skal du have fingrene i noget nyt tilbehør til din mobil, eller skal du give den perfekte gave til en, der er helt vild med mobiler? Så skal du tage et kig hos Modify. Hvis du er i gang med at reparere din bil og mangler lidt reservedele – eller måske vil du bare købe noget smart tilbehør – så er Modify lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt det du har brug for, når det kommer til enten reservedele til mobiler eller tilbehør.

Godt udvalg af mobiltilbehør hos Modify

Hvis du har brug for noget til din mobiltelefon, så er der stor sandsynlighed for, at du kan finde lige præcis det, som du mangler hos Modify. De har nemlig et stort og godt udvalg af både tilbehør samt reservedele. Du kan finde tilbehør til de fleste telefonmærker som for eksempel:

 • Samsung
 • Microsoft
 • Nokia
 • Apple
 • Huawei
 • Sony

Samt mange flere. Du behøver derfor ikke lede en masse andre steder, hvis du skal købe noget til flere mobiler af gangen. Du kan nemt og hurtigt finde det hele hos Modify. Så hvad enten du mangler en reservedel til din telefon, et mobilcover, et headset eller noget lignende, så kan du sagtens finde det hos Modify. Deres udvalg er ikke til at kimse af, da du kan finde alt det, som du går og drømmer om, når du tænker på tilbehør til mobilen. Hvis du ikke vil bruge en formue på hverken reservedele eller mobiltilbehør, så skal du huske at holde dig opdateret her på siden. På denne måde kan du nemlig finde en rabatkode til Modify, så du kan spare nogle penge på dit næste køb af tilbehør til mobilen.

Masser af gode tilbud hos Modify

Hos Modify kan du finde masser af tilbehør til mobilen til gode priser. Du behøver derfor ikke at købe dig fattig i covers, headset eller lignende, hvis du har brug for det. De sørger altid for at have de bedste priser, så du ikke skal bruge en bondegård. Derudover så har de som oftest også en række gode tilbud, som du kan benytte dig af. Hvis du også husker at bruge en rabatkode, kan du spare endnu flere penge på samme tid.

Gør et kup med en Modify rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Modify. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Modify rabatkode kan du få både reservedele samt tilbehør til mobilen til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Modify rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Modify

Når du handler hos Modify er der flere måder du kan betale på. Hos Modify vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Modify:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Modify sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Modify

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Modify Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.modify.dk

Kundeservice

Hos Modify ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Modify kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 89 93 78 78
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 14.00

Mail: support@modify.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Modify.dk // Ultimate Trading ApS
CVR: 30737660