Minimum rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Minimum

Køb tøj til mænd og kvinder hos Minimum og få...Læs mere

Køb tøj til mænd og kvinder hos Minimum og få gratis fragt ved køb over 499,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Minimum rabatkode

Skal din garderobe opdateres med fashiontøj, eller skal du bare købe det perfekte sæt tøj til fredagens fest? Så skal du tage et kig hos Minimum. Hvis du er i gang med at rydde ud i din garderobe – og nu mangler du en masse nyt tøj – så er Minimum lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse forskelligt tøj fra et af Danmarks hotteste fashionmærker.

Et dansk tøjbrand med skandinavisk tøj

Det danske brand Minimum blev grundlagt i 1997 i Århus. De startede som en ren og skær detailbutik, men der er sket rigtig meget siden da. Det er nemlig slet ikke som da det hele startede for Minimum. I dag er Minimum et meget kendt mærke, når det kommer til mode. De er nemlig kendt for deres fantastiske skandinaviske tøj, som oser af blandt andet minimalisme samt den nyeste trend. Du kan finde tøj til både mænd og kvinder fra Minimum, så det er bare med at tjekke deres udvalg ud. I dag kan du finde Minimums tøj på deres eget webside, men du kan også finde deres tøj på en masse andre sider. De er nemlig blevet meget populære her i Danmark samt andre steder, så du har sikkert allerede hørt om selve mærket eller måske har du allerede noget fra Minimum i din garderobe. Men hvis du allerede har noget fra Minimum i garderoben, så vil du sikkert gerne have noget mere. Men for at du ikke bruger alle dine surt opsparede penge, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for, at du kan finde alle de bedste rabatkoder til Minimum lige her på siden! Hos Minimum har de selvfølgelig et stort fokus på både pris og kvalitet, der også går hånd i hånd. Alt tøjet fra Minimum er selvfølgelig i høj kvalitet, men derfor kan du stadig sagtens betale for tøjet, ment på den måde at du kan finde en masse lækkert tøj i en meget normal prisklasse. Dette er både godt for dig, der ikke ønsker at bruge en masse penge på tøj, men også godt for dig, der nogle gange godt kan lide at bruge lidt flere penge, end hvad du plejer at bruge på tøj. Der er nemlig mulighed for at gøre begge dele, hvis du skal købe noget fra Minimum. Der er ingen tvivl om at alt tøj fra Minimum følger alle tidens tendenser. Så hvis du har set en ny trend på catwalken, som du gerne vil have fingrene i bare til en meget billigere penge, er det værd at holde øje med Minimums kollektioner. Derudover sørger de også for den allerbedste service til deres kunder, så det kan du sagtens forvente af siden. De er helt vilde med deres kunder, og mener derfor også, at de skal have den bedste service, som de overhovedet kan give dem. Selvom Minimum har lavet et væld af forskellige kollektioner af tøj gennem årene, så kan du stadig forvente at se en masse andre kollektioner fra Minimum. Hver eneste gang har de nærmest et væld af lækre normale T-shirt samt en masse andet med i kollektionen. De er gode til at lave en god blanding af tøj, som du kan bruge i hverdagen i skole eller på arbejdet samt tøj som du skal bruge til de mere formelle begivenheder eller til weekendens fester. Der er mange muligheder med tøj fra Minimum, så det er bare med at tage et kig på deres side. Husk at tjek om du ikke kan finde en rabatkode til Minimum, inden du køber noget fra deres side næste gang. Nogle rabatkoder varer kun i en lille og bestemt tidsperiode, så det er bare med at holde dig jævnligt opdateret her på siden, hvis du ikke vil gå glip af en rabatkode til Minimum.

Stort udvalg af modetøj hos Minimum

Hvis du er vild med mode og fashion, så vil du elske Minimum. De er et dansk fashionmærke, som er ret så populært i Danmark. Du kan finde deres tøj på deres egen side, eller på en masse andre webbutikker og fysiske butikker. Så hvis du er til ægte modetøj i et dansk design, er det bare med at få fingrene i noget modetøj fra Minimum. Hvad enten du skal bruge:

 • T-shirts
 • Bukser
 • Jakkesæt
 • Festkjoler
 • Almindelige kjoler

Så kan du sagtens finde det hos Minimum. De har nemlig alt, hvad du overhovedet skal bruge, når det kommer til tøj. Hvis hele garderoben skal opdateres med tøj fra Minimum, så kan den sagtens det. Der er ingen grund til at handle flere forskellige steder, hvis du kan finde det hele hos Minimum. Hvis du gerne vil spare nogle penge på dit næste køb af tøj, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. På denne måde kan du nemt og hurtigt få fingrene i en rabatkode til Minimum, så du ikke behøver at bruge en formue på tøj næste gang, du skal købe noget.

Masser af smart modetøj til mænd hos Minimum

Minimum er især kendt for deres smarte og trendy modetøj til mænd. Dette skyldes, at de altid har haft fokus på at finde det smarteste tøj til mænd, så de altid kan føle sig godt tilpas lige meget om de skal på arbejde, i skole eller til fest i weekenden. Mænd kan nemlig finde tøj til alle anledninger hos Minimum – og det er bestemt også en af grundene til, at siden er blevet så populær blandt mænd. Lige meget om du har brug for et par lækre bukser eller nogle fede bluser, så kan du sagtens finde det hos Minimum. Der er ikke nogle grund til at handle andre steder end hos Minimum som mand, da du kan finde tøj til alt, hvad du skal bruge det til. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde lige præcis det tøj til mænd, som du skal bruge til arbejdet, til festen eller i skolen. Du kan også finde tøj til alle årstider, så du kan føle dig smart hele året rundt. Hvis du mangler en vinterjakke eller et par lækre shorts, så kan du nemlig sagtens finde det hos Minimum. Du kan også sagtens finde en masse tøj til fornuftige priser hos Minimum, så du ikke behøver at tømme pengepungen for at få nyt tøj ind i garderoben. Du kan for eksempel også finde den populære Black Line hos Minimum. Dette er en speciel kollektion til mænd, der har en masse smarte designs, hvor minimalismen samt moderniteten er i hovedsædet. Det er lige præcis det som Minimum i tidernes morgen også er blevet kendt for, men nu har de også lavet en helt speciel kollektion til mænd, som de kalder for Black Line. Og den har selvfølgelig også fokus på dette! Hvad enten du foretrækker at købe tøj fra Minimums andre kollektioner eller deres Black Line kollektion, så er der ingen tvivl om, at du sagtens kan finde noget som du kan bruge i din garderobe hos Minimum. Hvis du også husker at bruge en rabatkode til Minimum, så kan du spare en masse penge. Du kan finde rabatkoder til Minimum lige her hos Rabatkodeautomaten, så du skal helt klart holde øje her på siden, hvis du gerne vil have en Minimum rabatkode.

Tøj til din stilbevidste kvinde fra Minimum

Selvom det måske kunne tyde på at Minimum koncentrerer sig mest for deres herrekollektioner, så er det faktisk overhovedet ikke rigtigt. Minimum har nemlig også et meget stort fokus på deres kvindekollektion, hvilket du helt klart vil kunne se, hvis du tager et kig på deres udvalg. Du kan finde en masse lækkert og smart tøj til kvinder fra alle Minimums kollektioner på deres side. Her kan du finde tøj til alle kvinder, der er vild med lækkert og smart modetøj, som de mener vil passe perfekt ind i din garderobe. Når nu de har så godt et udvalg af tøj til kvinder hos Minimum, så vil det da være en skam, hvis du ikke tager et kig på deres udvalg. Du kan finde alt lige fra en smart kjole, til fantastiske jeans, lækre toppe samt smukke bluser til din garderobe. Du kan selvfølgelig finde en masse andet, da dette blot er nogle enkelte ting, som du kan købe til din garderobe hos Minimum. Der er så stort et udvalg af tøj til kvinder fra Minimum, at det kan føles en smule uoverskueligt at finde noget perfekt til dig. Men så skal du skam bare bruge deres kategorier, så du nemt og hurtigt kan finde det, som du har brug for. Der er også så stort et udvalg, at der er ingen tvivl om, at du kan finde noget, der vil passe ind i din garderobe. Der er ingen grund til at tage ud i en masse butikker for at købe en masse tøj til din garderobe som kvinde. Du kan nemlig finde det hele samlet på en side, og det er lige netop hos Minimum. Husk at du også her kan bruge en rabatkode til Minimum, hvis du skulle være så heldig at få fingrene i en. Der er ingen grund til at bruge en masse penge, hvis du ikke behøver at bruge dem. Og det behøver du nemlig ikke, hvis du sørger for at få en Minimum rabatkode. Tøjet til kvinder fra Minimum er også lavet i et smart, minimalistisk samt moderne design lige som herrekollektionen også er. Nu er der ikke andet for, end du skal tage og tjekke hele deres udvalg ud, så du kan finde det tøj, som du skal købe på siden. Der er så meget lækkert tøj, at det vil blive svært at vælge noget ud for dig. Men hvis du har en Minimum rabatkode, så kan du måske købe alt det tøj, som du gerne vil have.

Spar penge ved at købe tøj fra Minimums udsalg

Hvis du køber noget tøj fra Minimum, så kan du sagtens købe det til en meget god pris. Men du kan faktisk spare endnu flere penge, hvis du vælger at klikke dig ind på deres udsalgskategori. Du kan derfor altid finde en masse vilde tilbud samt gode udsalg, som du kan få fat i. Du kan derfor finde en masse forskellige nedsatte produkter hos Minimum, som du kan få fingrene i. Der er ingen grund til at betale flere penge for tøj, end hvad du behøver at betale for det. Måske kan du endda finde din favoritbluse eller bukser pludselig nedsat. Det ville da ikke være helt dårligt!

Tilmeld dig til Minimums nyhedsbrev

Hvis du gerne vil følge med i alle Minimums nyheder, så skal du huske at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Hvis du tilmelder dig til deres nyhedsbrev, så vil du faktisk også modtage en rabatkode på 10%, som du kan bruge på din næste ordre. Du kan derfor allerede spare penge hos Minimum blot ved at tilmelde dig til deres nyhedsbrev. Men udover dette så kan du også få information om alle deres nye produkter, deres andre gode tilbud samt aktuelle kampagner. Det kan derfor sagtens betale sig for dig at tilmelde dig til deres nyhedsbrev. Det er selvfølgelig helt gratis, og du kan afmelde dig, hvis du ikke er interesseret i at modtage flere e-mails fra dem.

Gør et kup med en Minimum rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Minimum. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Minimum rabatkode kan du få både moderigtigt tøj til mænd og kvinder til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Minimum rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på moderigtigt tøj til både mænd og kvinder, hvis du kan undgå det. Husk at hold øje her på siden, så du aldrig går glip af en rabatkode til Minimum igen! Der er ingen grund til at bruge for mange penge, hvis du slet ikke behøver det. Og det skal vi her hos Rabatkodeautomaten nok sørge for, at du ikke kommer til!

Betalingsmuligheder hos Minimum

Når du handler hos Minimum er der flere måder du kan betale på. Hos Minimum vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Minimum:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Minimum sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Minimum

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Minimum Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://minimum.dk/

Kundeservice

Hos Minimum ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Minimum kan kontaktes på:

Mail: customerservice@minimum.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Minimum A/S
CVR: 29196842