MeAndMet rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos MeAndMet

Køb designertøj  hos MeAndMet og få altid gratis fragt...Læs mere

Køb designertøj  hos MeAndMet og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

MeAndMet rabatkode

Mangler garderoben en ny kjole, eller har du brug for både flere bluser og flere bukser? Så skal du tage et kig hos MeAndMet. Hvis du er i gang med at få styr på garderoben – eller måske skal du bare have et par enkelte ting – så er MeAndMet lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse smart og lækkert modetøj, som både dig og din garderobe vil elske.

Find masser af modetøj hos MeAndMet

Hvis du er vild med modetøj, så vil du elske MeAndMet. De har nemlig et godt udvalg af smart og lækkert tøj til kvinder, der er vild med mode. Du finder et væld af fantastiske designermærker fra internationale samt danske mærker. Du kan blandt andet få fingrene i disse mærker på siden:

 • Dagmar
 • Toga Pulla
 • Zadig & Voltaire
 • Designers Remix
 • Kenzo
 • Filippa K
 • Storm & Marie
 • Munderingskompagniet

Samt en masse andre fede mærker. Der er ikke det, som du ikke kan finde hos MeAndMet, der ikke vil passe perfekt ind i din garderobe. MeAndMet er for stilbevidste kvinder, der er vilde med kvalitetstøj, der ikke går i stykker efter den første vask. Hvis du ikke er meget for at bruge en formue på tøj, så skal du holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Her kan du nemlig finde en rabatkode til MeAndMet, så du kan spare nogle penge på din næste opdatering af garderoben.

Masser af tilbud hos MeAndMet

Det kan være dyrt at købe tøj fra designermærker i længden. Men hvis du kan finde dem på udsalg, så kan du købe lidt mere, end hvad du ellers plejer at gøre. Hos MeAndMet kan du altid finde masser af gode tilbud på forskelligt tøj, så du kan klæde dig smart på både til hverdag og fest. De har nemlig ofte gode tilbud, hvor du kan spare masser af procenter på udvalgte varer.

Spar penge med en MeAndMet rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til MeAndMet. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en MeAndMet rabatkode kan du få masser af lækkert og smart modetøj til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en MeAndMet rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på lækkert og smart modetøj, hvis du kan spare nogle ekstra penge. Hold øje her hos Rabatkodeautomaten, så du altid kan få fingrene i en god besparelse på dit næste køb.

Betalingsmuligheder hos MeAndMet

Når du handler hos MeAndMet er der flere måder du kan betale på. Hos MeAndMet vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos MeAndMet:

 • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos MeAndMet sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 2-4 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos MeAndMet

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-4 dage din bestilling

MeAndMet Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.meandmet.dk

Kundeservice

Hos MeAndMet ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
MeAndMet kan kontaktes på:

Mail: info@meandmet.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Me & the Met Aps
CVR: 38608614