Lux-Case rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Lux-Case

Køb mobil covers hos Lux-Case og få altid gratis fragt...Læs mere

Køb mobil covers hos Lux-Case og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Lux-Case rabatkode

Skal du have et nyt cover til din mobiltelefon, eller mangler du nogle sjove og underholdende gadgets til samlingen? Så skal du tage et kig hos Lux-Case. Er du god til at tabe din telefon – eller måske elsker du bare at ”lege” med en masse sjove og specielle ting – så er Lux-Case lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskellige mobilcovers samt gadgets, som du kan få meget sjov ud af.

Alt i mobilcovers og gadgets hos Lux-Case

Har du tabt din telefon et par gange uden at have cover på? Så skal du vidst til at købe et, så du ikke ødelægger din telefon fuldstændigt. Du kan nemt og hurtigt finde et cover til din telefon hos Lux-Case. De har nemlig covers til masser af telefoner. Du kan både få styr på et mobilcover til disse mærker:

 • Samsung
 • Apple
 • Sony
 • Huawei
 • HTC

Samt en masse andre mobiltelefoner. Der er derfor ingen grund til at lede længe efter et cover til din telefon, da du kan finde det hos Lux-Case. Hvis ikke du har brug for et mobilcover, så kan du også finde en masse sjove og spændende gadgets hos Lux-Case. Du kan blandt andet finde en masse gadgets til din mobiltelefon eller din tablet. Hvad end du har brug for, så kan du med stor sandsynlighed finde det hos Lux-Case. Hvis du ikke vil bruge en formue på hverken gadgets eller mobilcovers, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Vi sørger nemlig for at give dig en rabatkode til Lux-Case, så du kan spare en masse penge på dit næste køb af mobilcovers eller gadgets.

Masser af fantastiske tilbud hos Lux-Case

Hvis du elsker vilde tilbud, så vil du også elske Lux-Case. Hos dem kan du nemlig finde et væld af gode tilbud, hvor du kan spare en masse penge på udvalgte produkter. Du kan blandt andet spare helt op til 50 % på udvalgte produkter. Hvis du har brug for et mobilcover eller andet tilbehør, så kan det sagtens betale sig at tage et kig på Lux-Cases tilbud. Du kan nemlig være heldig at finde lige præcis det, som du har brug for – til en meget billigere pris.

Gør et kup med en Lux-Case rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Lux-Case. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Lux-Case rabatkode kan du få både mobilcover og gadgets til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Lux-Case rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Lux-Case

Når du handler hos Lux-Case er der flere måder du kan betale på. Hos Lux-Case vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Lux-Case :

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • PayPal
 • Klarna

Levering

Hos Lux-Case sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 3-6 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Lux-Case

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 3-6 dage din bestilling

Lux-Case Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://lux-case.dk

Kundeservice

Hos Lux-Case ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Lux-Case kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 69 91 86 83
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 16.00

Mail: support@lux-case.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

WePack AB
CVR: 556865-7539