LivetSomSenior rabatkode – Spar lige nu op til 50% på tilbud

LivetSomSenior rabatkode – Spar lige nu op til 50% på...Læs mere

LivetSomSenior rabatkode – Spar lige nu op til 50% på tilbud Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

LivetSomSenior rabatkode

Mangler du nogle hjælpemidler, der kan lette dig i hverdagen? Eller skal du give den perfekte gave til en, der har brug for lidt ekstra hjælp? Så skal du tage et kig hos LivetSomSenior. Hvis du ønsker at gøre dit liv en smule lettere – eller måske mangler du bare en ny rollator – så er LivetSomSenior lige en side for dig. Her kan du nemlig finde en masse ting, der gør livet nemmere for Danmarks ældre mennesker. Der er masser at vælge imellem til forskellige priser. Find de hjælpemidler der passer perfekt til dig og din hverdag!

Alt i hjælpemidler til ældre mennesker hos LivetSomSenior

Hvis du har brug for lidt ekstra hjælp i hverdagen, så er det bare med at få fat i nogle hjælpemidler. Du kan nemlig finde lige, hvad du har brug for hos webshoppen LivetSomSenior. Der er derfor ingen grund til at vente længere, da du blot kan bestille det på deres side og så få leveret det hjem til din hoveddør. Du kan blandt andet finde følgende produkter på siden:

 • Stokke
 • Rollatorer
 • Kørestole
 • Badestole

Det er vigtigt for LivetSomSenior, at du får en hverdag, som der er nem at leve. Det skal ikke være besværligt for dig hverken at gå en tur eller tage et bad. Derfor har de sørget for en masse produkter, som du kan få en masse glæde af. Men hvis du ikke vil bruge for mange penge på disse hjælpemidler, så skal du huske at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Med en rabatkode til LivetSomSenior kan du spare en masse penge på dit næste køb af diverse hjælpemidler.

Spar penge med en LivetSomSenior rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til LivetSomSenior. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en LivetSomSenior rabatkode kan du få både rollatorer, kørestole, badestole samt en masse andet til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en LivetSomSenior rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på diverse hjælpemidler, hvis du kan undgå det. Med hjælp fra en rabatkode til LivetSomSenior, så kan du spare en masse penge næste gang du skal købe enten en badestol eller en ny rollator. Du skal blot huske at holde øje på denne side, så du aldrig går glip af en rabatkode til LivetSomSenior. Der kan nemlig være mange penge for dig at spare, hvis du finder den perfekte rabatkode til siden.

Betalingsmuligheder hos LivetSomSenior

Når du handler hos LivetSomSenior er der flere måder du kan betale på. Hos LivetSomSenior vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos LivetSomSenior:

 • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, American Express, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Bankoverførsel

Levering

Hos LivetSomSenior sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos LivetSomSenior

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://www.livetsomsenior.dk

Kundeservice

Hos LivetSomSenior ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
LivetSomSenior kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 70 40 40 24
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 15.00

Mail: kontakt@livetsomsenior.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

LivetSomSenior ApS
CVR: 36425881