Vis rabat
Udløber N/A
Vis rabat
Udløber N/A

LensWay rabatkode

Skal du have fingrene i nogle nye linser, eller mangler ud et par nye briller? Så skal du tage et kig hos LensWay. Hvis du er i gang med at finde nogle kontaktlinser, som du vil blive glad for – eller måske er briller den bedste mulighed for dig – så er LensWay lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et godt udvalg af både briller og kontaktlinser, så dig og dit syn kan forenes igen.

Masser af kontaktlinser og briller hos LensWay

Hvad enten du mangler nye kontaktlinser eller briller, så er LensWay svaret for dig. De har nemlig eksisteret i mange år, og har derfor nogle af de bedste produkter på markedet. Hvis du vil købe kontaktlinser eller briller i kvalitet til en god pris, så er LensWay klart en side for dig. Der er ingen grund til at bruge en formue på nye briller eller kontaktlinser, hvis du kan købe det til en fornuftig pris. Og det kan du i hvert fald hos LensWay. Du kan blandt andet finde følgende produkter på siden:

 • Endagslinser
 • 14-dageslinser
 • Døgnlinser
 • Farvede linser
 • Månedslinser
 • Progressive linser
 • Torriske linser
 • Linsevæske
 • Komfortdråber
 • Solbriller
 • Briller
 • Designersolbriller

Samt en masse andet. Du finder også forskellige mærker hos LensWay, så du kan vælge et mærke, som du godt kan lide. Der er derfor mange muligheder for at finde lige det, som du søger hos LensWay. Der er ingen grund til at lede længe efter de perfekte briller eller kontaktlinser til dig, når der findes en side som LensWay. De kan hurtigt hjælpe dig godt på vej, så du kan få dit syn tilbage. Hvis du holder dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten, så kan du være heldig at få fingrene i en rabatkode til LensWay. På denne måde kan du nemt og hurtigt spare penge på dit næste køb af kontaktlinser eller briller hos LensWay. Det eneste du skal huske er at gøre brug af en rabatkode til LensWay.

Spar penge med en LensWay rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til LensWay. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en LensWay rabatkode kan du få både kontaktlinser, briller og solbriller til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en LensWay rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en bondegård på at købe hverken nye briller eller nye kontaktlinser, hvis du kan undgå det. Og det kan du hos LensWay. Især hvis du husker at få fingrene i en rabatkode til LensWay her på siden!

Betalingsmuligheder hos LensWay

Når du handler hos LensWay er der flere måder du kan betale på. Hos LensWay vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos LensWay:

 • Kort – Visa, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Klarna

Levering

Hos LensWay sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos LensWay

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

LensWay Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.lensway.dk

Kundeservice

Hos LensWay ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
LensWay kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 80 88 27 06
Mandag – Fredag mellem 12.30 – 16.30

Mail: kundeservice@lensway.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage