Lenson rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Lenson

Køb kontaktlinser og linsevæske hos Lenson og få gratis fragt...Læs mere

Køb kontaktlinser og linsevæske hos Lenson og få gratis fragt ved køb over 699,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Lenson rabatkode

Er du på udkig efter nogle nye kontaktlinser, eller vil du bare tjekke udvalget på markedet? Så skal du tage et kig hos Lenson. Hvis du er i gang med at finde de perfekte kontaktlinser til dig selv – eller måske skal du købe et par til hele familien – så er Lenson lige en side for dig. Her kan du nemlig finde kontaktlinser til fornuftige priser, som hele familien kan få glæde af.

Alt i kontaktlinser hos Lenson

Hvis du mangler nogle nye kontaktlinser, men har problemer med at finde de helt rigtige til dig, så skal du tage et kig hos Lenson. Her kan du nemlig finde et væld af kontaktlinser til fornuftige priser, så du ikke behøver at bruge en formue på et par til hele familien. Det behøver nemlig ikke være dyrt at få fat i nogle kontaktlinser i fantastisk kvalitet – især ikke hvis du køber dem hos Lenson. Du kan blandt andet finde følgende produkter på deres side:

 • Toriske linser
 • Endagslinser
 • Briller
 • Progressive linser
 • Solbriller
 • Månedslinser
 • Farvede linser

Samt en masse andet som dig og dine øjne kan få glæde af. Der er ingen grund til at rende rundt med et dårligt syn, hvis du kan undgå det. Med linser fra Lenson kan du få glæden af dine øjne tilbage – og se meget bedre end du kunne hvis. Hvis du holder dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten, så kan du være heldig at få fingrene i en rabatkode til Lenson. På denne måde kan du nemt og hurtigt spare penge på dit næste køb af kontaktlinser hos Lenson. Det eneste du skal huske er at gøre brug af en rabatkode til Lenson.

Masser af forskellige briller hos Lenson

Hvis du både har brug for linser og briller – eller måske er du bare mest til et par briller – så kan du også sagtens finde det hos Lenson. De har nemlig både runde briller, firkantede briller samt rektangulære, så du kan finde lige det par briller, der passer bedst til dit ansigt. Hos Lenson kan du finde et par ordentlige men billige briller. Du kan endda spare penge på dem, hvis du husker at bruge en Lenson rabatkode.

Spar penge med en Lenson rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Lenson. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Lenson rabatkode kan du få både kontaktlinser og briller til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Lenson rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ingen grund til at bruge en formue på kontaktlinser eller briller, hvis du kan undgå det. Husk at hold dig opdateret her på siden, da du kan finde en rabatkode til Lenson lige her!

Betalingsmuligheder hos Lenson

Når du handler hos Lenson er der flere måder du kan betale på. Hos Lenson vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Lenson:

 • Kort – Visa, Eurocard Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Klarna

Levering

Hos Lenson sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-10 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Lenson

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-10 dage din bestilling

Lenson Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.lenson.com/dk/

Kundeservice

Hos Lenson ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Lenson kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 80 88 95 76
Mandag – Fredag mellem 13.00 – 16.00

Mail: kundesupport@lenson.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

LENSON DK, FILIAL AF LENSON AB, SVERIGE
CVR: 31758343