Legebutikken rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Legebutikken

Køb legetøj hos Legebutikken og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb legetøj hos Legebutikken og få gratis fragt ved køb over 799,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Legebutikken rabatkode

Mangler du nogle nye ting til børneværelset, eller skal du give den perfekte gave til et barn, som du holder af? Så skal du tage et kig hos Legebutikken. Hvis du er i gang med at indrette et børneværelse – eller måske mangler du bare en ny børneseng – så er Legebutikken lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, når det kommer til legetøj, børnemøbler samt en masse andet.

Find alt til dit barn hos Legebutikken

Hvis du har brug for noget nyt legetøj, eller mangler du nogle nye møbler til børneværelset, så skal du klikke ind hos Legebutikken. Du kan nemlig finde alt, hvad du overhovedet har brug for, når det kommer til legetøj samt børneprodukter hos Legebutikken. Hvis du mangler den perfekte gave til barnet i dit liv, så er det også en rigtig god side for dig. Du behøver derfor ikke lede en masse butikker igennem – eller kigge hele internettet igennem – for at finde den perfekte gave eller det perfekte legetøj til dit barn. Du kan nemt og hurtigt finde lige det du søger hos Legebutikken. Du kan blandt andet finde følgende produkter hos Legebutikken:

 • Løbecykel
 • Trehjulet cykel
 • Bobles
 • Gåvogn
 • Trælegetøj
 • Tog
 • Gyngehest
 • Dukke
 • Børnebestik
 • Babygynge
 • Barnevognskæde
 • Bamser

Samt en masse andet. Der er det hele både når det kommer til børnemøbler, interiør samt legetøj. Du kan derfor få ordnet hele børneværelset blot ved at klikke ind på en enkelt webshop. Det kan være dyrt at indrette et børneværelse. Men det behøver det faktisk slet ikke at være. Hvis du sørger for at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten, så kan du være heldig at få fingrene i en rabatkode til webshoppen. Med en rabatkode til Legebutikken kan du ende med at spare en masse penge på dit næste køb af legetøj eller børnemøbler til børneværelset.

Find den perfekte gave til børn

Hvis du ofte har problemer med at finde den perfekte gave til et barn, så er Legebutikken din redning. Her kan du nemlig finde den perfekte fødselsdagsgave eller den perfekte dåbsgave bare ved at klikke lidt rundt på webshoppen. Det behøver nemlig ikke være så svært at finde en sød og smart gave som både barn og forældre vil elske. Legebutikken har sørget for, at du ikke længere behøver at få noget besvær af at finde en god gave til et barn. Hvis du husker at gøre brug af en rabatkode til Legebutikken, så kan du endda spare nogle penge.

Gør et kup en Legebutikken rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Legebutikken. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Legebutikken rabatkode kan du få både legetøj og børnemøbler til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Legebutikken rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Legebutikken

Når du handler hos Legebutikken er der flere måder du kan betale på. Hos Legebutikken vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Legebutikken:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Diners Club, American Express, Forbrugsforeningskort, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Viabill
 • EAN

Levering

Hos Legebutikken sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Legebutikken

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Legebutikken Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.legebutikken.dk/

Kundeservice

Hos Legebutikken ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Legebutikken kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 29 92 86 16

Mail: legebutikken@legebutikken.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Legebutikken.dk
CVR: 29676747