Legeboblen rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Legeboblen

Køb sundt legetøj hos Legeboblen og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb sundt legetøj hos Legeboblen og få gratis fragt ved køb over 500,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Legeboblen rabatkode

Skal du have fingrene i noget kvalitetslegetøj? Så skal du tage et kig hos Legeboblen. Hvis du er i gang med at finde legetøj, som ikke skal smides ud efter et halvt år – eller måske leder du efter den helt perfekte gave til barnet i dit liv – så er Legeboblen lige en side for dig. Her kan du nemlig finde legetøj, som kan holde i lang tid – og som både dig og dit barn vil blive rigtig glade for.

Masser af kvalitetslegetøj hos Legeboblen

Hos Legeboblen finder du et stort udvalg af kvalitetslegetøj, som ikke går i stykker efter blot et par enkelte omgange. Du kan både finde legetøj til drenge og piger, så du kan shoppe gaver samtidigt – eller købe noget nyt til både din datter og din søn på samme tid. Hos Legeboblen er alt legetøjet testet, hvilket betyder, at det overholder alle former for dansk lovgivning. Du kan derfor roligt give dit barn noget legetøj fra Legeboblen, da det er helt i orden. Du kan blandt andet finde følgende produkter på deres side:

 • Dukke
 • Aktivitetsstativ
 • Dukkehus
 • Gåbiler
 • Legekøkken
 • Dukketøj
 • Rangle
 • Økologisk legetøj
 • Bamser

Samt en masse andet legetøj. Der er nok at vælge imellem hos Legeboblen, så du kan derfor altid finde lige præcis det, som dig og dine børn har brug for. Hvis du holder dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten, så kan du være heldig at få fingrene i en rabatkode til Legeboblen. På denne måde kan du nemt og hurtigt spare penge på dit næste køb af legetøj hos Legeboblen. Det eneste du skal huske er at gøre brug af en rabatkode til Legeboblen.

Find andet end kvalitetslegetøj hos Legeboblen

Hvis du ikke mangler legetøj, men i stedet har brug for nogle nye ting til børneværelset, så kan du også sagtens finde det hos Legeboblen. Du kan nemlig finde en masse opbevaring, lamper, sengetøj eller stole, som dine børn kan få glæde af. Hvis du både mangler legetøj samt interiør til børneværelset, så kan du købe det hele samtidigt – og herved slå to fluer med et smæk. Der er ingen grund til at bruge for meget tid på at shoppe på nettet, hvis du kan klare det hele nemt og hurtigt.

Spar penge med en Legeboblen rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Legeboblen. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Legeboblen rabatkode kan du få både legetøj og interiør til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Legeboblen rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Legeboblen

Når du handler hos Legeboblen er der flere måder du kan betale på. Hos Legeboblen vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Legeboblen:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Viabill

Levering

Hos Legeboblen sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Legeboblen

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Legeboblen Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.legeboblen.dk/

Kundeservice

Hos Legeboblen ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Legeboblen kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 71 99 24 04
Tirsdag – Fredag mellem 10.00 – 14.00

Mail: mail@legeboblen.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Legeboblen ApS
CVR: 36403233