Le Fix rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Le Fix

Køb modetøj hos Le Fix og få altid gratis fragt...Læs mere

Køb modetøj hos Le Fix og få altid gratis fragt

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Le Fix rabatkode

Skal din garderobe opdateres med en masse fedt tøj, eller mangler du den helt perfekte gave til en ven eller kæreste? Så skal du tage et kig hos Le Fix. Hvis du er i gang med at få den perfekte garderobe – eller måske mangler du bare et par nye stykker tøj – så er Le Fix lige en side for dig. Her kan du nemlig finde eksklusive og unikke former for tøj, der vil passe perfekt ind i din garderobe.

Masser af forskellige tøjmærker hos Le Fix

Hvis du er vild med de allerfedeste mærker, når det kommer til tøj, så vil du elske Le Fix. De har nemlig tøj fra alle de bedste brands i verdenen, som de sælger til dig. Du kan blandt andet finde produkter fra følgende mærker hos Le Fix:

 • Adidas
 • New Balance
 • Paul & Shark
 • Patagonia
 • Hestra
 • Sebaga
 • Stone Island

Samt en masse andre fede mærker. De har mere end 40 forskellige mærker af tøj i webshoppen, så du kan derfor med stor sandsynlighed finde lige det mærke, som du elsker at købe tøj fra. Der er både mærker fra ind- og udland, så du både kan finde danske mærker, men også de udenlandske mærker. Hvis du vil spare penge på kvalitetstøj, så skal du huske at få fingrene i en rabatkode til Le Fix. På denne måde kan du spare en masse penge næste gang, du skal opdatere garderoben.

Gør et kup hos Le Fix

Hvis du er vild med gode tilbud, så skal du læse med videre her. Du kan nemlig finde et væld af helt fantastiske tilbud hos Le Fix. I deres tilbudskategori kan du spare helt op til 70 % på udvalgte varer fra de bedste mærker på markedet. Du behøver derfor ikke købe nyt tøj til fuld pris, men kan sagtens finde fedt tøj, der vil passe perfekt ind i din garderobe til en rigtig fornuftig pris. Hvis du husker at bruge en rabatkode til Le Fix, har du endda mulighed for at få en endnu større besparelse. Du kan derfor sagtens gøre et kup hos Le Fix.

Spar penge med en Le Fix rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Le Fix. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Le Fix rabatkode kan du få både tøj og sko til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Le Fix rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Der er ikke noget ved at ruinere sig selv ved at købe nyt tøj. Derfor er det bare med at huske en rabatkode til Le Fix, så du altid har råd til at opdatere din garderobe, lige når du har lyst.

Betalingsmuligheder hos Le Fix

Når du handler hos Le Fix er der flere måder du kan betale på. Hos Le Fix vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Le Fix:

 • Kort – Visa, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • PayPal
 • MobilePay
 • Viabill

Levering

Hos Le Fix sendes alle ordrer med GLS eller Postnord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Le Fix

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Lefix Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.le-fix.com

Kundeservice

Hos Le Fix ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Le Fix kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 88 82 37 81

Mail: support@le-fix.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Le Fix
CVR: 332446477