Lampemesteren rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Lampemesteren

Køb designer lamper hos Lampemesteren og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb designer lamper hos Lampemesteren og få gratis fragt ved køb over 499,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Lampemesteren rabatkode

Hvis du er vild med lamper i alle former og stil, så er Lampemesteren webshoppen for dig. Hvis dit hus trænger til en opdatering med nye lamper, så kan du finde dem her. Skal der lidt mere lys i hjemmet – eller mangler du bare nogle flotte lamper til stuen – så læs med videre her. Udvalget er stort og kvaliteten er høj.

Find eksklusive designlamper hos Lampemesteren

Lampemesteren tilbyder et væld af eksklusive designlamper til en god pris. Om du mangler noget julebelysning eller en bordlampe til spisebordet, så finder du det på webshoppen. Du kan finde følgende kategorier på Lampemesteren:

 • Væglamper
 • Bordlamper
 • Loftslamper
 • Julebelysning
 • Lampeskærme
 • Udendørs lamper
 • Gulvlamper

Samt meget mere. Du finder lamper fra de bedste mærker på markedet, heriblandt CPH Lighting, Louis Poulsen, Le Klint, Arne Jacobsen, Tom Dixon, Piet Hein, Northern Lighting, Iconi og mange flere. Ikke nok med det så finder du også en masse forskelligt tilbehør til lamper hos Lampemesteren.dk. Hvis du skal have pyntet op til jul med den vildeste og flotteste julebelysning, så kan du også finde alt, hvad du end måtte have brug for til hjemmet på shoppen. Du kan ikke i din vildeste fantasi forestille dig, hvad Lampemesteren kan tilbyde. Så det er bare med at tage et kig, så du kan få en idé om, hvordan dine nye lamper skal se ud.

Køb billig belysning hos Lampemesteren

Hos Lampemesteren er de vilde med at forkæle deres kunder med billig belysning. Det behøver slet ikke være så dyrt at lyse hjemmet op. Så hvis du er på udkig efter billige lamper, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten, skal du tage et kig på deres webshop. Du finder alle de fedeste mærker til en god pris, som uden tvivl vil pynte på hjemmet. Lamper behøver slet ikke blive brugt til kun at lyse hjemmet op. De kan også sagtens være en flot pyntegenstand, som kan pynte og se fantastisk ud i hjemmet.

Find et godt tilbud

Udover at have billigt kvalitetslamper, så er der også altid fyldt op med gode tilbud hos Lampemesteren. Hvis du har udset dig en bestemt lampe, så kan du være heldig, at den rent faktisk også er på tilbud. De har nemlig ofte kæmpe rabatter på udvalgte varer, hvor du kan spare helt op til 50 %. Så er der noget ved at købe lamper, hvis du kan få favoritten til en skarp pris.

Masser af vilde rabatkoder hos Rabatkodeautomaten

Hos Rabatkodeautomaten leder vi altid efter de bedste rabatkoder og tilbud til dig. Derfor har vi sørget for at samle alle Lampemesteren rabatkoder et sted, så du altid ved, hvor du skal lede, hvis du har brug for en ny lampe. Så husk at tag et smut forbi Rabatkodeautomaten, hvis du har brug for lamper til hjemmet. Du finder altid en Lampemesteren.dk rabatkode lige her på siden.

Betalingsmuligheder hos Lampemesteren

Når du handler hos Lampemesteren er der flere måder du kan betale på. Hos Lampemesteren vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Lampemesteren:

 • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, American Express, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • Paii
 • PayPal
 • Viabill
 • EAN

Levering

Hos Lampemesteren sendes alle ordrer med Postnord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Lampemesteren

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode i højre side
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Lampemesteren Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.lampemesteren.dk

Kundeservice

Hos Lampemesteren ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Lampemesteren kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 96 750 477
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 16.00

Mail: Info@lampemesteren.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Wiese A/S
CVR: 24210081