KitchenTime rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos KitchenTime

Køb køkkenudstyr og alt til køkkenet hos KitchenTime og få...Læs mere

Køb køkkenudstyr og alt til køkkenet hos KitchenTime og få gratis fragt ved køb over 499,-

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

KitchenTime rabatkode

Mangler du nogle nye produkter til køkkenet, eller skal du finde den helt perfekte gave til en, som du holder af? Så skal du tage et kig hos KitchenTime. Hvis du er i gang med at indrette dit køkken – eller måske mangler du bare et par enkelte produkter – så er KitchenTime lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af produkter til både dit køkken og andre rum i din bolig.

Alt i køkkenprodukter hos KitchenTime

Hvis du er vild med køkkenprodukter, så vil du også blive vild med webshoppen KitchenTime. Her kan du nemlig finde alt det, som du har brug for i dit køkken. Hvad enten du mangler nogle nye kaffekopper eller en ny blender, så kan du sagtens finde det hos KitchenTime. De har nemlig alle de produkter, som kan gøre dit køkken helt perfekt. Du kan blandt andet finde følgende produkter hos KitchenTime:

 • Salt og peberkværne
 • Blendere
 • Kaffekopper
 • Glas
 • Stegepander
 • Knive
 • Gryder
 • Skåle
 • Pizzasten
 • Springforme

Samt en masse andet. Du kan få alt det, som du overhovedet har brug for at lave det hele perfekte måltid til venner eller familie. Det er bare med at tjekke KitchenTimes udvalg ud, hvis du vil have alle de bedste produkter i dit køkken. Du kan finde det hele på siden, og behøver derfor ikke lede efter køkkenprodukter en masse andre steder. Hvis du vil spare lidt ekstra penge på dine nye køkkenprodukter, så skal du huske at få fingrene i en rabatkode til KitchenTime. På denne måde kan du hurtigt opnå en rigtig god besparelse, inden du køber dine nye produkter til køkkenet.

Find masser af fantastiske tilbud hos KitchenTime

Har du brug for en masse nyt køkkenudstyr? Så kan det være rart med nogle gode tilbud. Det kan du altid finde hos KitchenTime, da de er vild med at forkæle deres kunder med alle de bedste tilbud. Du kan for eksempel finde nedsatte varer fra Rosendahl, Bodum og Eva Solo på deres webshop. Det er derfor altid en god idé at klikke forbi KitchenTimes tilbud, hvis du gerne vil spare endnu flere penge på nyt køkkenudstyr. Husk at brug en rabatkode til KitchenTime, hvis du vil have en endnu større besparelse.

Spar penge med en KitchenTime rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til KitchenTime. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en KitchenTime rabatkode kan du få både gryder, stegepander, glas, kopper samt en masse andre køkkenprodukter til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en KitchenTime rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos KitchenTime

Når du handler hos KitchenTime er der flere måder du kan betale på. Hos KitchenTime vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos KitchenTime:

 • Kort – Visa, Visa Electron MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos KitchenTime sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos KitchenTime

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

KitchenTime Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.kitchentime.dk/da

Kundeservice

Hos KitchenTime ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
KitchenTime kan kontaktes på:

Telefon: (+46) 18 800 80 01
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 17.00

Mail: kundeservice@kitchentime.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

KitchenTime AB
CVR: 556826-1357