Katrines rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb nordisk interiør hos Katrines og få altid gratis fragt
Vis rabat
Udløber N/A

Du er lige gået glip af disse Katrines Rabatkoder

Katrines rabatkode – 10% rabat på badebaljer

Katrines rabatkode - 10% rabat på badebaljer

Katrines rabatkode

Mangler du nyt interiør til boligen, eller skal du i gang med at planlægge, hvordan dit nyt hus skal se ud? Så skal du tage et kig hos Katrines. Hvis du er i gang med at indrette dit hjem – eller måske mangler du bare en masse inspiration – så er Katrines lige en side for dig. Her kan du nemlig finde boliginteriør, der passer ind i alle danske og nordiske hjem.

Find nordisk inspiration hos Katrines

Hos Katrines finder du en masse boliginteriør samt boliginspiration, som du ikke vil gå glip af. Alle produkter er lavet i høj kvalitet, og er ikke noget, som du finder en masse andre steder. Det er derfor værd at tage et kig hos Katrines webshop, hvis du gerne vil finde nogle fantastiske møbler til dit hjem. Hos Katrines er der især lagt vægt på nordisk inspiration, som vil passe godt ind i alle de danske hjem. Derfor er det bare med at lade sig inspirere på siden, så du kan få det hjem, som du altid har drømt om. Du kan blandt andet finde følgende hos Katrines:

 • Vitrineskabe
 • Sidebord
 • Belysning
 • Havebord
 • Hængestol
 • Hængekøje

Samt en masse andet tilbehør til hjemmet. Du kan finde det hele hos Katrines, og kan derfor indrette hele dit hjem blot med møbler og tilbehør fra denne webshop. Hvis du husker at gøre brug af en rabatkode til Katrines, så kan du endda få nye møbler og boligtilbehør til en endnu skarpere pris. Det er derfor værd at finde en rabatkode til Katrines, inden du laver dit næste køb på siden.

Find et godt tilbud hos Katrines

Hvis du er vild med gode tilbud, så skal du tage et kig på Katrines tilbudskategori. Her kan du nemlig finde masser af udsalgsvarer samt restpartier, der er nedsat til en endnu skarpere pris. Så hvis du elsker at finde et godt tilbud, når det kommer til boliginteriør, er det bare med at holde øje hos Katrines. Du kan blandt andet finde gode tilbud på tæpper, badekar, lamper, bænke, skabe, vitrineskabe samt meget mere. Du kan derfor indrette hele dit hjem med gode tilbud fra Katrines. Husk at gør brug af en rabatkode til Katrines, så du kan spare endnu flere penge på også nedsatte varer. Det vil kun gøre din pengepung endnu gladere!

Spar penge med en Katrines rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Katrines. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Katrines rabatkode kan du få både boliginteriør og boliginspiration til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Katrines rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Katrines

Når du handler hos Katrines er der flere måder du kan betale på. Hos Katrines vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Katrines:

 • Kort – Visa, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Katrines sendes alle ordrer med Postnord og DAO365 og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Katrines

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Katrines Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://katrines.com

Kundeservice

Hos Katrines ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Katrines kan kontaktes på:

Mail: info@katrines.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Katrines
CVR: 34306974