Kabelmix rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Kabelmix

Køb billige kabler hos Kabelmix og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb billige kabler hos Kabelmix og få gratis fragt ved køb over 100,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Kabelmix rabatkode

Er du på udkig efter nogle nye kabler? Så skal du tage et kig hos Kabelmix. Hvis du er i gang med at flytte lidt rundt derhjemme – eller måske har du købt mere elektronik, så du nu mangler flere kabler – så er Kabelmix lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af kabler til en rigtig skarp pris.

Alt i kabler hos Kabelmix

Hos Kabelmix finder du et godt udvalg af AV-kabler, færdigkabler, HDMI kabler, antennekabler, netværkskabler, højtalerkabler samt en masse andet. Så hvis du mangler et kabel, er det bare med at tage et kig på Kabelmix. Hvis du vil have en løsning, som der kan laves helt til dig, så kan du købe et kabel i metermål samt et stik, så du kan klare det hele selv. De har et stort udvalg af diverse typer samt kvaliteter, så du altid kan finde det, der passer lige nøjagtigt til dig. Hvis du ikke er helt sikker på, hvad for et kabel som du skal bruge, er det bare med at tage kontakt til Kabelmix. Det kan være rart at få nogle gode råd, hvis du ikke helt, hvad du skal bruge. Hos KabelMix sidder de altid klar til at hjælpe dig, så du hurtigt kan få det perfekte kabel til dig.

Kom godt i gang med et nyt kabel

Hvis du skal have sat dit TV til, internettet eller computeren, så kan du sagtens finde det kabel, som du skal bruge hos Kabelmix. Du finder blandt andet kabler i følgende kategorier:

 • Billedkabler
 • Lydkabler
 • USB-kabler
 • Computerkabler
 • Andre kabler
 • Tilbehør til kabler
 • Samt andet

Alle disse kategorier finder du hos Kabelmix, og kan derfor bare gå i krig med at finde det kabel, som du skal bruge. Det vil ikke tage dig lang tid, da du hurtigt kan finde lige det, som du har brug for. Kategorierne er delt op helt fantastisk, så du ikke behøver at lede længe. Der er ikke noget værre end at blive ved med at lede efter et kabel. Så derfor er det delt op, så du hurtigt kan finde det som du har brug for – og så kan du bare gå i gang med at bestille det og vente på, at det bliver leveret lige til døren.

Spar penge med en Kabelmix rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for at samle alle de bedste og vildeste tilbud og rabatkoder til Kabelmix. Du behøver derfor ikke bruge en masse penge på nye kabler, hvis du er vild med at spare penge. Med en Kabelmix rabatkode kan du finde kabler til en endnu skarpere pris, så du kan købe endnu mere, end hvad du først havde regnet med. Så husk altid at slå et smut forbi Rabatkodeautomaten først, så du kan se, om du ikke kan finde en dejlig Kabelmix rabatkode til dig.

Betalingsmuligheder hos Kabelmix

Når du handler hos Kabelmix er der flere måder du kan betale på. Hos Kabelmix vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Kabelmix:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
 • Viabill
 • MobilePay

Levering

Hos Kabelmix sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Kabelmix

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://www.kabelmix.dk

Kundeservice

Hos Kabelmix ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Kabelmix kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 71 99 38 18
Mandag – Torsdag mellem 10.00 – 15.00
Fredag mellem 10.00 – 13.00

Mail: kontakt@kabelmix.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Kabelmix ApS
CVR: 33873352