IphoneGadget rabatkode – Spar op til 75% på mobiltilbehør

IphoneGadget rabatkode – Spar op til 75% på OUTLET
Vis rabat
Udløber N/A

IphoneGadget rabatkode – Få gratis fragt på din ordre

Køb Iphone covers og andet mobiltilbehør hos IphoneGadget og få...Læs mere

Køb Iphone covers og andet mobiltilbehør hos IphoneGadget og få gratis fragt ved køb over 499,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

IphoneGadget rabatkode

Mangler du nogle nye gadgets til din Iphone, eller skal du give den perfekte gave til en, der elsker sin Iphone? Så skal du tage et kig hos IphoneGadget. Hvis du lige har købe en ny Iphone – eller måske mangler du bare et nyt cover til telefonen – så er IphoneGadget lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af gadgets til Iphones samt en masse andet. Udvalget er stort, og priserne er super gode.

Find masser af gadgets hos IphoneGadget

Hvis du har brug for nogle nye gadgets til enten din Iphone, IPad, IPod eller MacBook, så er IphoneGadget lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt, hvad du overhovedet har brug for til disse ting. Der er ingen grund til at kigge hos alle mulige andre webshops, da du kan finde det hele samlet et sted her hos IphoneGadget. Du kan blandt andet finde følgende produkter på siden:

 

 • Covers
 • Etui
 • Computersleeve
 • Tilbehør

 

Samt en masse andre spændende produkter og tilbehør. Hvis du ikke ønsker at købe et cover til fuld pris, så skal du holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Her kan du nemlig få fingrene i en rabatkode til IphoneGadget, så du kan spare nogle penge på dit næste køb på siden. Der er ingen grund til at betale i dyre dommer for et produkt, hvis du kan spare nogle penge blot ved hjælp fra en rabatkode.

Andet end tilbehør til Apple produkter hos IphoneGadget

Hvis du ikke ejer et produkt fra Apple, så kan du sagtens stadig finde noget for dig på siden. Du kan nemlig finde et væld af produkter til både HTC, Samsung, Sony samt en masse andre produkter. Det er nemlig ikke kun produkter til din Iphone, som du kan finde hos IphoneGadget – selvom navnet måske kunne antyde dette. Derfor kan du også sagtens spare penge på en masse andet tilbehør til andre telefoner, hvis du ikke ejer en Iphone. Du skal bare huske at gøre brug af en rabatkode til IphoneGadget, så du kan spare nogle penge, når du køber et cover til din telefon.

Spar penge med en IphoneGadget rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til IphoneGadget. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en IphoneGadget rabatkode kan du få både etuier, covers, computersleeves samt en masse andet tilbehør til computere, IPads og Iphones til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en IphoneGadget rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Det behøver ikke være dyrt at finde det hele perfekte cover til din Iphone! Du skal bare huske at få fingrene i en rabatkode til IphoneGadget, før du vælger at købe det på siden.

Betalingsmuligheder hos IphoneGadget

Når du handler hos IphoneGadget er der flere måder du kan betale på. Hos IphoneGadget vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos IphoneGadget:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • Paii
 • EAN
 • Bankoverførsel

Levering

Hos IphoneGadget sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos IphoneGadget

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

http://www.iphonegadget.dk/dk/

Kundeservice

Hos IphoneGadget ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
IphoneGadget kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 70 27 47 16
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 15.00

Mail: support@iphonegadget.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

GearSpot ApS / iPhoneGadget.dk
CVR: 37492566