Intimo.dk rabatkode – Få 15% rabat hos Intimo.dk

Intimo.dk rabatkode giver dig 15% rabat + gratis fragt hos...Læs mere

Intimo.dk rabatkode giver dig 15% rabat + gratis fragt hos Intimo.dk Mindre

Intimo rabatkode

Mangler du noget nyt undertøj, eller skal du give den perfekte gave til en, som du holder af? Så skal du tage et kig hos Intimo. Hvis du er i gang med at opdatere undertøjsgarderoben – eller måske vil du bare have et par nye BH’er eller boxershorts – så er Intimo lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af forskelligt undertøj til både mænd, kvinder og børn.

Find kvalitetsundertøj til hele familien hos Intimo

Hvis du har brug for noget nyt undertøj, så skal du bare tage et kig hos Intimo. Her kan du nemlig finde undertøj i høj kvalitet til både mænd, kvinder og børn. Du behøver derfor ikke handle undertøj flere forskellige steder, da du sagtens kan finde undertøj til hele familien hos Intimo. Ikke nok med at du finder undertøj i høj kvalitet hos Intimo, så finder du det også til billige priser. Du kan derfor spare en masse penge på undertøj, hvis blot du vælger at købe det hos Intimo. Du finder mærker fra de bedste på markedet som for eksempel:

 • CR7
 • JBS
 • Bjørn Borg
 • Marathon

Samt en masse andre lækre og gode mærker. Så hvis du er på udkig efter nyt undertøj i en fantastisk kvalitet, er det bare med at klikke dig ind hos Intimo med det samme. Hvis du husker at gøre brug af en rabatkode til Intimo, kan du endda spare penge på dit næste køb af undertøj til hele familien. Der er ingen grund til at bruge for mange penge på undertøj, hvis du kan spare nogle penge på dit næste køb.

Find gode tilbud på undertøj hos Intimo

Hvis du er vild med gode tilbud, så vil du elske Intimo. De sørger nemlig også for at forkæle deres kunder med nogle helt fantastiske tilbud. Du kan for eksempel finde undertøj med en besparelse på hele 50 %. Du kan endda også spare penge på undertøjsmærker såsom Calvin Klein og CR7, der for det meste ikke er helt billige. Det kan derfor sagtens betale sig at tage et kig i Intimos tilbudskategori, hvis du vil spare nogle ekstra penge på dit nye undertøj. Hvis du også husker at gøre brug af en rabatkode til Intimo, vil besparelsen blot blive endnu større.

Spar penge med en Intimo rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Intimo. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Intimo rabatkode kan du finde undertøj i høj kvalitet til både mænd, kvinder og børn til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Intimo rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Det behøver slet ikke være så dyrt at få opdateret hele familiens undertøjsgarderobe!

Betalingsmuligheder hos Intimo

Når du handler hos Intimo er der flere måder du kan betale på. Hos Intimo vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Intimo:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Forbrugsforeningen, Eurocard, American Express, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Intimo sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Intimo

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Intimo Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.intimo.dk

Kundeservice

Hos Intimo ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Intimo kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 30 13 20 60
Mandag – Torsdag mellem 10.00 – 15.00
Fredag mellem 10.00 – 14.00

Mail: kundeservice@intimo.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Intimo.dk A/S
CVR: 71612015