HW-homeware.dk rabatkode – Få 50,- gratis på din ordrer hos HW-homeware.dk

HW-homeware.dk rabatkode - Tilmeld dig nyhedsbrevet hos HW-homeware.dk og få 50,-...Læs mere

HW-homeware.dk rabatkode – Tilmeld dig nyhedsbrevet hos HW-homeware.dk og få 50,- gratis på din næste ordrer. Rabatkoden er personlig og kan ikke kombineres med andre rabatkoder.  Rabatkoden er kun gyldig ved køb over 399 kr. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

HW-homeware.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos HW-homeware.dk

Køb Isenkram hos HW-homeware.dk og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb Isenkram hos HW-homeware.dk og få gratis fragt ved køb over 499,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

HW-homeware rabatkode

Skal du have fat i en ny køkkenmaskine, eller mangler du nogle nye glas? Så skal du tage et kig hos HW-homeware. Hvis du er i gang med at forny dit køkken – eller bare mangler nogle nye ting fra en isenkræmmer – så er HW-homeware lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt indenfor køkkenmaskiner og en masse andet, så det er bare med at tage et kig.

En isenkræmmer med masser af ting

Hw-homeware.dk er både en fysisk samt online butik. Du kan derfor selv vælge, om du vil tage ud og kigge i butikken – eller om du bare vil sidde derhjemme og shoppe online. Hvis du vil gøre brug af en rabatkode til Hw-homeware.dk, så skal du i hvert fald købe via deres onlinebutik. Du kan købe ting fra en masse lækre mærker som for eksempel:

 • Royal Copenhagen
 • Kay Bojesen
 • Rosendahl
 • Holmegaard
 • OBH Nordica
 • Kähler
 • Frederik Bagger

Samt en masse andre fantastiske mærker. Så hvis du mangler en Kay Bojensen abe eller en køkkenmaskine fra OBH Nordica, kan du sagtens finde det hos HW-homeware. Husk at gør brug af en rabatkode til HW-homeware, så du altid kan spare penge på forskellige ting til din bolig. Det er altid rart at spare nogle penge, da det er sidste ende kan handle om en rigtig stor besparelse.

Find masser af gode tilbud hos HW-homeware

Hos Hw-homeware.dk kan du finde masser af gode tilbud, hvis du tager et kig i deres tilbudskategori. Her kan du nemlig finde blandt andet en stempelkande, noget nyt bestik eller et nyt strygejern til en rigtig god pris. Du kan sommetider spare helt op til 70 % på udvalgte produkter hos HW-homeware. Det kan derfor sagtens betale sig at tage sig tid til at kigge HW-homeware tilbud igennem. Du finder et væld af spændende ting i HW-homeware tilbudskategori. Du kan derfor med stor sandsynlighed finde lige det, som du manglede – og samtidigt spare en masse penge på det. Husk du også kan gøre brug af en rabatkode til HW-homeware, hvis du køber noget fra deres tilbudskategori. På denne måde kan du opnå en endnu større og vildere besparelse på dine nye ting til boligen.

Spar penge med en HW-homeware rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til HW-homeware. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en HW-homeware rabatkode kan du få både køkkenmaskiner eller andet til boligen til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en HW-homeware rabatkode, inden du trykker på køb næste gang. Det er aldrig dårligt at spare penge på en ny køkkenmaskine eller nogle nye glas.

Betalingsmuligheder hos HW-homeware

Når du handler hos HW-homeware er der flere måder du kan betale på. Hos HW-homeware vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos HW-homeware:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • EAN
 • Viabill

Levering

Hos HW-homeware sendes alle ordrer med Bring eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos HW-homeware

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Hw-homeware Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://hw-homeware.dk

Kundeservice

Hos HW-homeware ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
HW-homeware kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 48 26 25 00
Mandag – Fredag mellem 08.00 – 17.00

Mail: Kundeservice@hw-homeware.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

HW-homeware ApS
CVR: 19195686