Horze rabatkode – Vind et gavekort på 5.000,-

Horze rabatkode tilmeld dig Horze nyhedsbrev og vær med i...Læs mere

Horze rabatkode tilmeld dig Horze nyhedsbrev og vær med i konkurrencen om 5.000,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Horze rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Horze

Køb riddeudstyr hos Horze og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb riddeudstyr hos Horze og få gratis fragt ved køb over 499,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Du er lige gået glip af disse Horze Rabatkoder

Horze Rabatkode – Få 15% rabat hos Horze

Horze Rabatkode - Få 15% rabat til nye kunder hos...Læs mere

Horze Rabatkode – Få 15% rabat til nye kunder hos Horze Mindre

Horze rabatkode – Få 200,- rabat hos Horze

Horze rabatkode - køb for over 1000,- og få 200,-...Læs mere

Horze rabatkode – køb for over 1000,- og få 200,- i rabat. Rabatkoden kan kun bruges en gang per kunde. Gælder indtil 02.10.2017. Mindre

Horze rabatkode

Er du vild med heste, og mangler du noget nyt hesteudstyr? Så skal du tage et kig hos Horze. Hvis du er i gang med at blive verdensmester i ridning – eller måske er du det allerede – så er Horze lige en side for dig. Her kan du nemlig finde alt det hesteudstyr, som du overhovedet har brug for. Det er bare med at tage et kig. Udvalget er stort, og priserne er helt i top.

Alt hvad du kan bruge til dig og din hest hos Horze

Hvad end du mangler en nogle nye ridestøvler eller nogle nye ridebukser, vil du kunne finde det hos Horze. De har nemlig alt, hvad dig og din hest overhovedet kan få brug for. Hvis du ønsker alle de bedste produkter til både dig og din hest, så er Horze klart det rigtige valg for dig. Her er du nemlig sikret kvalitetsprodukter til en rigtig god pris. For priserne er ikke engang tårnhøje hos Horze, da alle skal have råd til gode hesteprodukter. Du kan finde følgende produkter hos Horze:

 • Ridebukser
 • Ridestøvler
 • Ridehjelm
 • Plejeprodukter
 • Tasker
 • Hutter
 • Trenser

Samt en masse andre brugbare produkter til dig og din hest. Du finder selvfølgelig også produkter fra de bedste mærker, når det kommer til hesteverdenen. Horze har et udvalg af produkter fra blandt andet Finn Tack, Aiko og Back On Track, hvilket klart er nogle af favoritmærkerne, når det kommer til produkter og udstyr til heste. Hvis du er vil spare lidt ekstra penge på køb af hesteudstyr, skal du huske at finde en rabatkode til Horze, inden du køber noget på webshoppen næste gang. På denne måde kan du ende op med at spare en masse penge.

Find masser af gode tilbud hos Horze

Hvis du er vild med gode tilbud, så vil du også blive vild med webshoppen Horze. Her kan du nemlig altid finde et væld af gode tilbud, så din pengepung ikke bliver alt for tom, når du skal købe nyt udstyr til dig og din hest. Selvom priserne allerede er billige hos Horze, så gør det skam ikke noget at spare endnu flere penge. Og det har du nemlig muligheden for, hvis du sørger for altid lige at smutte forbi Horzes gode tilbud. Du finder tilbud på en masse forskelligt hesteudstyr, så det er bare med at holde øje!

Gør et kup med en Horze rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Horze. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Horze rabatkode kan du få både ridestøvler, ridehjelme og ridebukser til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Horze rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Horze

Når du handler hos Horze er der flere måder du kan betale på. Hos Horze vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Horze:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • PayPal
 • Klarna faktura
 • Klarna konto

Levering

Hos Horze sendes alle ordrer med GLS, Postnord eller DAO365 og leveres normalt indenfor 2-5 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Horze

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 2-5 dage din bestilling

Horze Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.beconfident.dk

Kundeservice

Hos Horze ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Horze kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 60 200 931
Mandag mellem 10.00 – 15.00
Tirsdag – Onsdag mellem 10.00 – 13.00
Torsdag mellem 10.00 – 12.00
Fredag mellem 10.00 – 13.00

Mail: kundeservice@horze.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer