Home Junkie rabatkode – Få 15% på hele webshoppen

Home Junkie rabatkode - Få lige nu 15% på hele...Læs mere

Home Junkie rabatkode – Få lige nu 15% på hele webshoppen Mindre

Home Junkie rabatkode – Få gratis fragt på din ordre hos Home Junkie

Køb flisestickers, karklude og plakater hos Home Junkie og få...Læs mere

Køb flisestickers, karklude og plakater hos Home Junkie og få gratis fragt ved køb over 500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Home Junkie rabatkode

Hvis du mangler nogle fantastiske produkter til hjemmet, så skal du tage et kig hos Home Junkie. Hvis du for eksempel er i gang med at indrette din bolig – eller måske bare mangler nogle enkelte produkter for at få det perfekte look i hjemmet – så er Home Junkie lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af produkter, der vil passe perfekt ind i dit hjem.

Find masse af boliginteriør hos Home Junkie

Hvis du er vild med boliginteriør, så skal du klikke dig ind hos Home Junkie. Her kan du nemlig finde et væld af produkter, der kun kan gøre dit hjem endnu pænere. Hvis du for eksempel er ude efter at gøre alle dine venner og din familie misundelige på dit hjem, så skal du ikke lede længe efter lækre og eksklusive produkter fra Home Junkie. Her er alle produkter nemlig i høj kvalitet. Du kan blandt andet finde følgende produkter hos Home Junkie:

 • Stickers til fliser
 • Postkort
 • Krydderurter
 • Badeforhæng
 • Plakater
 • Karklude

Samt meget mere. Så hvis enten dit badeværelse eller køkken trænger til lidt opfriskning, er det helt sikkert en side, som du vil elske. Du kan dekorere dit badeværelse på ny og nærmest få en følelse af at flytte i et helt nyt hjem. Der er ikke noget som et lækkert badeværelse, og det kan du få, hvis du køber nogle lækre produkter fra Home Junkie. Det samme gælder for dit køkken. Det er hjertets rum i hjemmet, og derfor er der intet så godt som et køkken med eksklusive produkter. Hvis du ønsker at spare nogle penge på produkter til både køkken og badeværelse, skal du huske at få fingrene i en rabatkode til Home Junkie. På denne måde kan du få alle produkter til en endnu skarpere pris.

Følg Home Junkie på de sociale medier for gode tilbud

Hvis du er vild med produkter til boligen og god inspiration, så skal du huske at følge Home Junkie på de sociale medier. Her vil du nemlig få et væld af fantastisk inspiration og nyheder. Du kan ligeledes følge med i udbuddet af nye varer, lækre konkurrencer samt gode tilbud. Det er derfor bare med at følge med på webshoppens sociale medier, hvis du altid vil være den første til at finde ud af, om der er et godt tilbud, som du kan få glæde af.

Spar penge med en Home Junkie rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Home Junkie. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Home Junkie rabatkode kan du få både produkter til badeværelse og køkken til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Home Junkie rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Home Junkie

Når du handler hos Home Junkie er der flere måder du kan betale på. Hos Home Junkie vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Home Junkie:

 • Kort – Visa, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • Viabill
 • Bankoverførsel

Levering

Hos Home Junkie sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 4-8 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Home Junkie

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 4-8 dage din bestilling

Home Junkie Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.homejunkie.dk

Kundeservice

Hos Home Junkie ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Home Junkie kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 9152 0343

Mail: info@homejunkie.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Tile Junkie ApS
CVR: 36417749