Holm rabatkode – Få 10% rabat ved tilmelding af madklub hos Claus Holm

Tilmeld dig Claus Holms madklub og få 10% rabat på...Læs mere

Tilmeld dig Claus Holms madklub og få 10% rabat på dit køb. Du modtager din rabatkode med det samme. Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Holm rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Holm

Køb køkkenudstyr hos Holm og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb køkkenudstyr hos Holm og få gratis fragt ved køb over 399,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Holm rabatkode

Er du på udkig efter nye køkkenprodukter, eller mangler du inspiration til lækre opskrifter? Så skal du tage et kig hos Holm. Hvis du er i gang med at blive en verdensmester i et køkken – eller måske er du det allerede – så er Holm lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af køkkenprodukter samt madopskrifter, som du vil få stor glæde af.

Den populære og danmarkskendte TV-kok Claus Holm er klar med en række produkter, som skal hjælpe dig med at lave din madlavning både bedre, hurtigere og nemmere. Han er kendt for sin medvirken i diverse Tv-programmer, hvor han bl.a. har været fast kok i Go ́ Morgen Danmark, samt han er vært for sit eget TV2-program, som hedder Go ́ appetit, hvor han deler sine bedste og skarpeste tips til, hvordan du får succes med din madlavning og tager din hverdagsmad til gourmet- niveau.

Og med en Holm rabatkode får du ikke blot gode produkter, der hjælper dig med din madlavning. Nej, du får også uhyre skarpe priser, så du har råd til at lave det bedste madlavning med det mest fantastiske udstyr – også selvom din bankkonto ikke altid er fyldt med millioner.

Claus Holm har produceret en række produkter, som tilsammen udgør alt, hvad du skal bruge til at lave det mest fantastiske mad. Han har lavet alt fra kogebøger og pizzaspader til skærebrætter, gryder og knive.

Ved siden af sit virke som Tv-kok, har Claus Holm også et tæt samarbejde med supermarkedskæden Coop, hvor han – som han gør på TV – deler ud af sine madlavningstips for at hjælpe dig i dit køkken.

Hvis du har en lyst til at tage din madlavning til det næste niveau, så er Claus Holms produkter absolut et mærke, som du skal stifte bekendtskab med. Og med en Holm rabatkode får du dit køkkenudstyr til gode priser.

Besøg Holm.dk i dag og forkæl dig selv med god madlavning. Forkæl også dine gæster, som får æren af at smage dine velsmagende retter.

Alt i mad hos Holm

Du kender sikkert den kendte TV-kok Claus Holm fra Go’ Morgen Danmark samt andre programmer, hvor han deler sin viden om lækre madopskrifter. Men Claus Holm laver faktisk andet end blot at dele sin lækre opskrifter og viden om mad i fjernsynet. Han har nemlig også en populær webshop, hvor han tilbyder et væld af fantastiske madopskrifter samt køkkenprodukter – og selvfølgelig er alle disse produkter designet af Claus Holm. Du kan blandt andet finde følgende produkter på webshoppen:

 • Stegepander
 • Ildfaste fade
 • Gryder
 • Wokpander
 • Mandolinjern
 • Samt en masse lækre madopskrifter (de bedste ifølge Claus Holm selv)

Du finder selvfølgelig også en masse andre produkter, som du ikke kan undvære i et køkken. Hvis du vil lave mad helt lige som Claus Holm, er det bare med at få fat i nogle af hans fantastiske køkkenprodukter. Det kan kun gøre maden endnu bedre end det allerede er i forvejen. Hvis du vil spare penge på Holms køkkenprodukter, er det bare med at holde dig opdateret her hos Rabatkodeautomaten. Du kan nemlig finde en rabatkode til Holm lige her, så du kan finde produkterne til endnu en endnu skarpere pris.

Få masser af gode råd til madlavningen

Mangler du inspiration til madlavningen derhjemme? Så skal du klikke dig ind på Holms webshop. Her kan du nemlig få adgang til Holms Madklub og finde et væld af fantastiske opskrifter hele familien vil elske. Du kan faktisk få adgang til denne madklub helt gratis, og behøver derfor ikke spare sammen for at få råd til det. Det er en fantastisk måde, hvorpå du kan finde en masse inspiration, som du ikke kan finde andre steder. Du kan også hurtigt finde ud af, hvilke produkter der er værd for dig at have i køkkenet, hvis du vil lave mad helt lige som Claus Holm.

Gør et kup med en Holm rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Holm. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Holm rabatkode kan du få både køkkenprodukter og madopskrifter til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Holm rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Holm

Når du handler hos Holm er der flere måder du kan betale på. Hos Holm vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Holm:

 • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • EAN

Levering

Hos Holm sendes alle ordrer med PostNord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende. Forsendelse af ordrer under 399,- koster fra 39,- og afhænger af den valgte leveringsmetode. Forsendelse af ordrer over 399,- er GRATIS.

Sådan anvender du en rabatkode hos Holm

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Holm Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.claus-holm.dk

Kundeservice

Hos Holm ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Holm kan kontakten på:

Telefon: +45 8816 7631
Man-Tor. 08:00 – 16:00
Fredag 08:00 – 15:30

Mail: kundecenter@claus-holm.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 48 timer i hverdagen

F&H of Scandinavia
CVR: 10325838