Hobbygården-kaas rabatkode – Få 5% rabat på din ordrer hos Hobbygården-kaas

Hobbygården-kaas rabatkode - tilmeld dig Hobbygården-kaas kundeklub og få 5% rabat...Læs mere

Hobbygården-kaas rabatkode – tilmeld dig Hobbygården-kaas kundeklub og få 5% rabat hver gang du hndler hos Hobbygården-kaas Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Hobbygården-kaas rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Hobbygården-kaas

Køb perler og hobbyartikler hos Hobbygården-kaas og få gratis fragt...Læs mere

Køb perler og hobbyartikler hos Hobbygården-kaas og få gratis fragt ved køb over 399,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Hobbygården-kaas rabatkode

Skal du have fat i nogle nye hobbyartikler eller skal du give den perfekte gave til en, som du holder af? Så skal du tage et kig hos Hobbygården-kaas. Hvis du er i gang med at blive verdensmester i at tegne – eller måske er du det allerede – så er Hobbygården-kaas lige en side for dig. Her kan du nemlig finde et væld af hobbyudstyr til tegninger, malerier samt en masse andet. Udvalget er stort, og priserne er gode hos Hobbygården-kaas.

Få gang i det kreative hjørne med hjælp fra Hobbygården-kaas

Hvis du elsker at være kreativ, eller måske er du blot lige begyndt at tegne, så vil du elske Hobbygården-kaas. Det er faktisk lige meget, om du har været i gang længe eller lige begyndt. Du kan sagtens finde noget for dig hos Hobbygården-kaas. De har nemlig et væld af forskellige ting, når det kommer til at være kreativ. Du kan blandt andet finde hobbyudstyr fra følgende kategorier:

 

 • Perler
 • Tegne
 • Male
 • Smykker
 • Håndarbejde
 • Brugskunst
 • Legetøj

 

Hvis du vil spare nogle penge på at være kreativ, så skal du først og fremmest holde øje her på siden. Du kan nemlig finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Hobbygården-kaas her hos os. Hvis du er så heldig at få fingrene i en rabatkode til Hobbygården-kaas, så er det bare med at tage imod den. På denne måde kan du nemlig opnå en rigtig stor besparelse på dit næste køb hos Hobbygården-kaas.

Bliv medlem af Hobbygården-kaas kundeklub

Som medlem af kundeklubben hos Hobbygården-kaas kan du få glæde af en masse fordele. Det kan derfor sagtens betale sig for dig, da det tilmed er helt gratis at være med. Du får blandt andet information om spændende nye varer, konkurrencer, særlige tilbud samt en masse andet. Derudover får du også 5 % i rabat, når du handler på webshoppen første gang, hvis du er tilmeldt kundeklubben. Så hvis du vil være den første til at få en masse nyt og spændende information at vide fra Hobbygården-kaas, er det bare med at tilmelde dig hos deres kundeklub. Du kan endda spare 5 % første gang, du køber nogle nye ting til din hobby. Det kan derfor sagtens være fordelagtigt for dig, hvis du vil spare nogle penge.

Spar penge med en Hobbygården-kaas rabatkode

Her hos Rabatkodeautomaten har vi sørget for altid at finde de bedste tilbud og vildeste rabatkoder til Hobbygården-kaas. Dette betyder, at hvis du vil spare nogle ekstra penge, så skal du altid huske at tage et kig på denne side. Med en Hobbygården-kaas rabatkode kan du få både brugskunst og hobbyudstyr til en endnu skarpere pris. Så husk altid at tage et kig forbi denne side, hvis du vil spare nogle penge. Du skal huske at finde en Hobbygården-kaas rabatkode, inden du trykker på køb næste gang.

Betalingsmuligheder hos Hobbygården Kaas

Når du handler hos Hobbygården Kaas er der flere måder du kan betale på. Hos Hobbygården Kaas vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Hobbygården Kaas:

 • Kort – Visa, Visa Electron, Diners Club, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • Viabill

Levering

Hos Hobbygården Kaas sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Hobbygården Kaas

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

http://hobbygaarden-kaas.dk

Kundeservice

Hos Hobbygården Kaas ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Hobbygården Kaas kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 50 41 31 50
Mandag, Onsdag og Fredag mellem 12.00  – 17.00

Mail: kontakt@hobbygaarden-kaas.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Hobbygården
CVR: 15364270