Golden Times rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Golden Times

Køb smykker hos Golden Times og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb smykker hos Golden Times og få gratis fragt ved køb over 399,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Golden Times Rabatkode

Har du en rabatkode til Golden Times, er du nok en ret lykkelig kvinde. For på Golden Times er der en masse flotte og værdifulde varer at vælge mellem. Du kan finde Arne Jacobsen-ure, Certina-ure, Festina-ure, Jaguar-ure med meget mere. Men det stopper ikke ved ure inde på Golden Times. Du kan nemlig også få fat i smykker i skikkelse af øreringe, halskæder med mere. Mærkerne er som altid rendyrket kvalitet som følgende navne indikerer: Michael Kors, Alexander Lynggard CPH, Kranz og Ziegler, Bybiehl med flere.

Det er altid godt at forkæle sig selv med flotte smykker og det, der hører med. Ure og lignende er ikke til at tage fejl af, når de kommer i så stor en kvalitetsvare og beriger din arm med et syn, som alle vil synes godt om at se på.

Der er ikke mange ting i verden, der er mere betydningsfuldt, end hvordan man fremstår. Ens look spiller en væsentlig rolle i netop dét, og du vil kunne maskere dine svagheder med de ting, du kan finde på Golden Times. For selv den stærkeste kvinde kan være svag og den svageste kvinde kan være stærk, men signalværdien af de ting, du kan finde på Golden Times er af værdifuld karakter.

Vi er sikre på, at du bliver glad for din rabatkode på Golden Times, fordi kvalitetsprodukter giver kvalitetsfølelse. Følelsen af, at du bærer noget, du kan lide, er vigtig i det samfund, vi lever i. Og det kan der ikke være delte meninger om.

Betalingsmuligheder hos Golden Times

Når du handler hos Golden Times er der flere måder du kan betale på. Hos Golden Times vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Golden Times:

  • Kort – Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • Viabill
  • MobilePay

Levering

Hos Golden Times sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Golden Times

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Golden Times Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.goldentimes.dk

Kundeservice

Hos Golden Times ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Golden Times kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 98 18 00 60
Mandag – Torsdag mellem 08.00  – 16.00
Fredag mellem 08.00 – 15.00

Mail: kontakt@goldentimes.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer

Henrik Ørsnes Online ApS
CVR: 25706560