GlobalTools rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos GlobalTools

Køb værktøj, El-værktøj, maskiner mm. hos GlobalTools og få gratis...Læs mere

Køb værktøj, El-værktøj, maskiner mm. hos GlobalTools og få gratis fragt ved køb over 7.500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A
Vis rabat
Udløber N/A

GlobalTools Rabatkode

Hvis du har en rabatkode til GlobalTools, er du i den grad velfungerende, når der skal laves ting i dit hjem og uden for hjemmet. Du kan finde høreværn, luftslange, blæsepistol, dækpumpe med mere.

Det kan være svært at finde en god hjemmeside til dig, der søger værktøjer, maskiner og sikkerhedsudstyr. På GlobalTools finder du en side, der har et fremragende kendskab til værktøjsbranchen og lignende, og du vil blive overrasket over, hvor simpel og ligetil hjemmesiden er taget i betragtning af, at det i de flestes øjne er svært at anvende værktøjer. Men man kan selvfølgelig sige, som nogle måske vil påpege, at man ikke er en ordentlig mand med respekt for sig selv, hvis ikke man kan håndtere et værktøj. Det er selvfølgelig en helt anden diskussion, men summen af det hele er stadig den samme: globaltools.dk har styr på det, de laver, og de kan deres kram. Bare kig på deres fine hjemmeside.

Det er så godt som 100 % sikkert, at du vil blive glad for din rabatkode til GlobalTools, fordi siden favner så bredt. Der er intet at komme efter, når snakken falder på globaltools.dk: De er førende inden for værktøjsmarkedet på webshopfronten i det ganske danske land.

Der er ofte, hvor det er tiltrængt at købe de rette værktøjer, og vi er sikre på, du ikke finder mange bedre steder til det end på GlobalTools. Vi ved, du vil få stor glæde af din rabatkode her hos os.

Betalingsmuligheder hos GlobalTools

Når du handler hos GlobalTools er der flere måder du kan betale på. Hos GlobalTools vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos GlobalTools:

 • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
 • MobilePay
 • EAN
 • PayPal
 • AfterPay
 • Bankoverførsel

Levering

Hos GlobalTools sendes alle ordrer med Post Danmark, GLS, DHL, Danske Fragtmænd, Schenker, DSV eller TNT og leveres normalt indenfor 3-7 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos GlobalTools

Du skal gøre følgende:

 1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
 2. Indtast din rabatkode
 3. Tryk “gå til kassen”
 4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
 5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
 6. Du modtager efter 3-7 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://www.globaltools.dk

Kundeservice

Hos GlobalTools ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
GlobalTools kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 20 60 88 88
Mandag – Torsdag mellem 08.00 – 16.00
Fredag mellem 08.00 – 15.30

Mail: info@globaltools.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

GlobalTools ApS
CVR: 35890408