Gelateria.dk rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Gelateria.dk

Køb ismaskiner hos Gelateria.dk og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb ismaskiner hos Gelateria.dk og få gratis fragt ved køb af ismaskiner Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Gelateria Rabatkode

Når sommeren begynder, kender vi alle sammen den sædvanlige procedure: is til højre, is til venstre. Alle elsker is. Som det populære ordsprog siger: ”I scream, you scream, we all scream for ice cream.” Og sådan er det jo bare.

Den italienske opfindelse er populær i Danmark, og der er flere steder, hvor man kan få kvalitetsis, der smager, som var man i Italien. Længere er den ikke. Men hvorfor ikke prøve at lave din egen is? Det kan lade sig gøre på gelateria.dk. Hvis du har en rabatkode til Gelateria, er du godt stillet på isfronten. Du vil kunne lave din helt egen is fra bunden og opleve, hvordan en god is smager. Isen kan selvfølgelig laves socialt, hvilket kun øger oplevelsens værdi. Sådan vil det altid være, når man laver ting i fællesskab. Så om du laver isen med kæresten eller med børnene er resultatet det samme: glæde. Man bliver ikke andet af is. Det er den skinbarlige sandhed.

Vi er helt overbeviste om, at du i lang tid vil nyde dit køb af ismaskinerne, som du finder på Gelateria. Der er intet at komme efter, når snakken falder på ismaskiner: De er kommet for at blive og menes i øvrigt at være fremtiden. For ligesom vi i stigende grad er blevet mere og mere glade for at lave mad selv, vil det samme være tilfældet med isen. Og det kan altså ske med nogle af de mange ismaskiner, man kan finde på Gelateria.

Betalingsmuligheder hos Gelateria

Når du handler hos Gelateria er der flere måder du kan betale på. Hos Gelateria vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Gelateria:

  • Kort – Visa, Paii, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Gelateria sendes alle ordrer med PostNord eller GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Gelateria

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Gelateria Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.gelateria.dk

Kundeservice

Hos Gelateria ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Gelateria kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 76 40 80 20

Mail: info@gelateria.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Proice ApS
CVR: 25760670