Gardinshoppen rabatkode – Få 5% rabat på din ordre

Gardinshoppen rabatkode - Få dine gardiner med 5% rabat, hvis...Læs mere

Gardinshoppen rabatkode – Få dine gardiner med 5% rabat, hvis du finder dem billigere et andet sted

Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Gardinshoppen rabatkode

Skal dit hus eller lejlighed have nogle nye gardiner? Så skal du klikke et smut ind på Gardinshoppen. Her kan du nemlig købe løs blandt et billigt udvalg af flotte gardiner til ethvert hjem. Er du vild med at indrette, og mangler dit hus lige det sidste touch med nogle smukke gardiner? Gardinshoppen vil være svaret på alle dine problemer, hvis du er træt af dine gardiner eller bare slet ikke har nogle.

Det bedste udvalg af billige gardiner hos Gardinshoppen

Hos Gardinshoppen kan du købe et væld af forskellige gardiner. Men det er skam ikke det eneste! Du kan nemlig finde et rigtig billigt udvalg af gardiner hos Gardinshoppen. Så hvad end du skal have fat i persienner, foldegardiner, rullegardiner, almindelige gardiner, mørklægningsgardiner eller lamelgardiner, så kan du finde det på denne webshop. De har alt, hvad du skal bruge for at gøre dit hus eller din lejlighed klar med gardiner. Du behøver derfor ikke shoppe gardiner flere steder, da du kan finde det hele her.

Gør et kup hos Gardinshoppen

Hvis du gerne vil spare penge på gardiner, så kan du gøre et kup hos Gardinshoppen. Du finder nemlig ikke gardiner billigere andre steder i Danmark, selvom du leder og leder. Derfor har Gardinshoppen også sørget for, at du får en 5 % prisgaranti. Det betyder, at hvis du skulle være så heldig at finde nogle gardiner endnu billigere end på Gardinshoppen, så vil de matche prisen. De elsker at forkæle deres kunder, og gør det med billige priser samt kvalitetsgardin. Så bare fordi du kan købe billige gardiner hos Gardinshoppen, betyder det ikke at det ikke er god kvalitet. For det er det helt bestemt!

Alt i gardiner hos Gardinshoppen

Du kan finde alle former for gardiner hos Gardinshoppen. Du kan endda også finde træpersienner, plisségardiner eller panelgardiner. Der er alt, hvad du end kunne drømme om på siden. Det bedste ved det hele er, at selvom gardinerne allerede er til en god pris, så kan du spare endnu flere penge med en Gardinshoppen rabatkode. Du kan derfor få råd til lidt flere gardiner, hvis du gør brug af din rabatkode. Og det er ikke dårligt!

Få et godt tilbud med en Gardinshoppen rabatkode

Hvis du gerne vil købe endnu billigere gardiner, end hvad du kan se på deres webshop, så skal du have fat i en Gardinshoppen rabatkode. Her hos Rabatkodeautomaten er vi vilde med, at folk kan spare nogle penge. Derfor har vi sørget for altid at opdatere denne side med en Gardinshoppen rabatkode. Det er derfor altid en god idé at slå et smut forbi denne side, inden du trykker køb, når du har fundet de perfekte gardiner til dit hus eller din lejlighed. Med en Gardinshoppen rabatkode kan du nyde dine billige gardiner til en endnu skarpere pris – og måske endda få fat i lidt flere end du normalt ville have købt.

Hvis du har en rabatkode til Gardinshoppen, er der intet at være bange for. Du har noget meget dyrbart i hånden. Du kan få fat i alt det, du vil have, når det kommer til gardiner. Deraf selvfølgelig navnet.

Gardinshoppen har alt fra rullegardiner til plisségardiner, fra persienner med metal eller træ til foldegardiner og fra velux gardiner til mørklægning.

Gardiner har fundamental betydning for din søvn. Det er de færreste, der kan sove, hvis et værelse er oplyst af sollys, og derfor har enhver person brug for, at der ikke kommer sollys ind ad vinduet, når personen sover. Om sommeren er noget som mørklægning særdeles vigtigt, for ellers vil der være for meget sollys allerede fra klokken 04:00. Ikke oplagte vilkår som en, der går op i sin søvn.

Derudover er der også noget så simpelt som sollys, der blokerer for en skærm. Hvis man for eksempel sidder på sin computer, og der kommer sollys på ens computer, kan det være godt træls for at sige det på godt jysk. Gardiner er en lille ting, man sjældent tænker over, men som har ret stor betydning for ens velbefindende både om dagen og aftenen. Normalt tænker man jo, at sollys er af afgørende betydning for os mennesker, men til tider kan sollyset altså være et stort irritationsmoment.

Derfor er vi sikre på, du vil gøre brug af vores rabatkode på gardinshoppen.dk og være særdeles tilfreds. Alt andet vil komme bag på os. Vi håber, gardinerne hjælper på din søvn.

Betalingsmuligheder hos Gardinshoppen

Når du handler hos Gardinshoppen er der flere måder du kan betale på. Hos Gardinshoppen vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Gardinshoppen:

  • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, Maestro, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • Bankoverførsel

Levering

Hos Gardinshoppen sendes alle ordrer med Danske Fragtmænd eller GLS og leveres normalt indenfor 12 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Gardinshoppen

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode i højre side
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 12 dage din bestilling

Gardinshoppen Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.gardinshoppen.dk

Kundeservice

Hos Gardinshoppen ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Gardinshoppen kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 7020 1084
Mandag – Onsdag og Fredag mellem 13.00 – 16.00
Torsdag mellem 16.00 – 18.00

Mail: kundeservice@gardinshoppen.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Luxsun Nordic ApS
CVR: 36984066