Foto.dk rabatkode – 75,- rabat på en fotobog

Foto.dk rabatkode - 75,- rabat på en fotobog hos Foto.dk

Foto.dk Rabatkode

Med en Foto.dk rabatkode har du mulighed for at lege med alle de ting, du kan finde på den spændende side. Du kan få lavet din egen julekalender ud fra siden og de optioner, der er at finde derinde.

Billeder er jo altid noget, man kigger på med glæde. For et billede har det i den grad med at sige mere end 1000 ord. Et billede af en oplevelse er minder og vækker følelser frem, som ofte ikke kan beskrives med ord. Det er derfor, foto.dk står så stærkt på billedfronten. De ved alt om og har stor ekspertise om, hvad et godt billede er, og hvordan du får brugt det på bedste vis. Du kan ikke kun lave julekalender på sitet, men det er også muligt at lave en helårskalender. Fotobog, plakater, fotogaver, mobilcovers og ikke mindst julekort og invitationer: Du kan få udfyldt alt det, du vil, når du begiver dig ind på foto.dk.

Vi er helt sikre på, du vil blive glad for din rabatkode inde på Foto.dk, hvilket vil gavne dig på sigt. Ethvert billede, der er sat ordentligt ind i en lækker ramme eller en helårskalender med familien, er et minde for livet i familien. Mor, far, søn og datter. Det bliver sjældent mere positivt emotionelt end den firkløver, så vi vil ønske jer et godt år 2018 og forhåbentlig et 2018, hvor I har en familiekalender at kigge på hver dag. Med gode minder.

Betalingsmuligheder hos Foto.dk

Når du handler hos Foto.dk er der flere måder du kan betale på. Hos Foto.dk vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Foto.dk:

  • Kort – Visa, American Express, MasterCard og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Foto.dk sendes alle ordrer med PostNord eller UPS og leveres normalt indenfor 3-10 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Foto.dk

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 3-10 dage din bestilling

Foto.dk Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.foto.dk

Kundeservice

Hos Foto.dk ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Foto.dk kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 60 16 81 78
Mandag – Fredag mellem 08.30 – 18.00
Søndag mellem 15.00 – 21.00

Mail: support@foto.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

CEWE Nordic ApS
CVR: 33808518