Forkids rabatkode – Udsalg med varer op til 60% rabat

Forkids kører nu udsalg med varer op til 60% rabat
Vis rabat
Udløber N/A

Forkids Rabatkode

Med en rabatkode til Forkids er du sikret alt det gode til børnene mellem 0 og 9. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at kvaliteten på tøjet på Forkids.dk er i top. Du kan få et stort udvalg til både drenge og piger. Du finder flotte og stilede T-shirts, som du vil blive glad for at have købt til dit barn.

Der er altid frit valg på alle hylder med tøj til børn, da det stadig er mor og far, der vælger, hvad de skal have på. Udnyt den glæde, det er at se dit barn iklæde sig noget tøj, du synes er flot, mens du kan. For når de bliver lidt større, vil du måske tænke for dig selv: ”Ej, men altså, sønnike, hvad er det dog for noget kluns?” Mens du kan lære dem lidt om, hvad god stil er, skal du nyde alt det børnetøj, du køber til dem. For der kommer en dag, hvor de selv vil bestemme, hvad for noget tøj de skal have på. Og så vil du tænke tilbage på dengang, hvor du havde mulighed for at bestemme, hvad de skulle tage på for noget tøj.

Vi er sikre på, at du vil nyde dit køb af en Forkids rabatkode af den simple årsag, at de er førende på børnemarkedet og virkelig ved, hvad kvalitet er. Derfor tror og håber vi, du vil handle ind hos os igen, næste gang du skal købe børnetøj. Hos Forkids.

Betalingsmuligheder hos Forkids

Når du handler hos Forkids er der flere måder du kan betale på. Hos Forkids vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Forkids:

  • Kort – Visa, Visa Electron, JCB, MasterCard, Maestro og Dankort kan benyttes
  • MobilePay
  • Bankoverførsel

Levering

Hos Forkids sendes alle ordrer med Postnord og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Forkids

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode i højre side
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

https://forkids.dk

Kundeservice

Hos Forkids ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Forkids kan kontaktes på:

Kontaktformular: Send besked