Fonnesberg rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Fonnesberg

Køb modetøj hos Fonnesberg og få gratis fragt ved køb...Læs mere

Køb modetøj hos Fonnesberg og få gratis fragt ved køb over 500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Fonnesberg Rabatkode

På Fonnesberg har du et væld af ting til den modebevidste kvinde, som vil vise sig frem på den ene eller anden måde. Du kan få sko, sandaler, støvler, tasker, bælter, handsker, hatte og øvrige accesories til særdeles fordelagtige priser. Fragten er tilmed gratis, hvis du køber ind for mere end 500 kroner.

Inden for sko-kategorien er der underkategorier, der mere end indikerer og viser, at du er havnet det rigtige sted med et væld af muligheder. Du kan for eksempel få ballerinaer, højhælede sko, loafers, sneakers, snøresko. Hvis du mangler sko, bør du i den grad ikke bare overveje Fonnesberg, men købe en rabatkode til siden. For det er her, du vil blive tryllebundet af det udvalg, der er.

Med en historie, der daterer helt tilbage til 1980, er der ingen tvivl om, at du på siden finder kvalitetsprodukter og en ekspertise, som få kan matche. Af den grund er vi også sikre på, du bliver glad for dit køb, som vil medvirke til, at du kommer til at være i storform på skofronten. Det er nemlig skoene, der er sidens kernestof.

Men på alle andre parametre er Fonnesberg bestemt også værd at nævne qua sine mange fine mærker og kollektioner, der følger trenden for årstiden.

Du skal være velkommen til at prøve at finde en anden side, hvor skovalgene er så gennemtænkte og stilede, som de er på Fonnesberg. Vi ønsker dig god shoppetur og håber, du ikke går alt for meget shoppeamok. Selvom vi godt ville kunne forstå, hvis du gjorde.

Betalingsmuligheder hos Fonnesberg

Når du handler hos Fonnesberg er der flere måder du kan betale på. Hos Fonnesberg vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Fonnesberg:

  • Kort – Visa, Visa Electron og Dankort kan benyttes

Levering

Hos Fonnesberg sendes alle ordrer med GLS og leveres normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Fonnesberg

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-3 dage din bestilling

Officiel hjemmeside

http://www.fonnesberg.com

Kundeservice

Hos Fonnesberg ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Fonnesberg kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 98 18 11 33

Mail: info@fonnesberg.com
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

M. Agency ApS
CVR: 51487214