Foliekniven rabatkode – Spar lige nu op til 50% på tilbud

Foliekniven rabatkode – Spar lige nu op til 50% på...Læs mere

Foliekniven rabatkode – Spar lige nu op til 50% på tilbud Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Foliekniven Rabatkode

Hvis du har et gavekort til Foliekniven, er du sikret et væld af gode minder. Det kan være alt fra børn, der har lyst til at hænge klistermærker op på skolen, hvor der for eksempel står: ”Julius og Janus er seje”, mens der også er klistermærker til de politisk orienterede. For ikke at tale om fodboldfansene, der vil markere, hvem der bestemmer i København. ”Anti 1964” og ”Imod moderne fodbold,” og hvad FCK- og Brøndby-fansene nu ellers måtte begive sig ud på.

Klistermærker er en manifestering af, at man er til stede. Hvad end, det er på en skole, på et stadion, i en by, til en demonstration, så er det noget, der er tidsløst, og som hænger ved.

På foliekniven.dk kan du også få bannere, som når du for eksempel ser en X Factor-deltager på TV, der har fans og familie til stede i DR Byen. ”Vi elsker dig, Jens.” Igen, det visuelle er vigtigt, og print skal der selvfølgelig også være. Det kan være på en T-shirt eller lignende.

Foliekniven er gode til at skabe det, du vil have. Du kan også få folie til vinduerne og selvklæbende bogstaver og tal. For ikke at tale om magnetskilte og skilte med print. Foliekniven står for kvalitet og god og venlig service, som du sent vil glemme, hvis du kommer i kontakt med dem.

Vi er sikre på, at den kreative og nytænkende kunde vil få stor gavn af Foliekniven og den rabatkode, du erhverver dig her på siden. Husk nu, at ikke alle klistermærker skal hænges op ét sted. Fordel dem lidt.

Betalingsmuligheder hos Foliekniven

Når du handler hos Foliekniven er der flere måder du kan betale på. Hos Foliekniven vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Foliekniven:

  • Kort – Visa, Visa Electron, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • EAN

Levering

Hos Foliekniven sendes alle ordrer med GLS, Post Danmark eller Danske Fragtmænd og leveres normalt indenfor 5-10 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Foliekniven

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 5-10 dage din bestilling

Foliekniven Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.foliekniven.dk

Kundeservice

Hos Foliekniven ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Foliekniven kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 35 120 120
Mandag – Fredag mellem 10.00 – 12.00 og 13.00 – 15.00

Mail: info@foliekniven.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Foliekniven.dk
CVR: 25619234