Flypenge rabatkode – Få op til 4.500,- i erstatning

Flypenge rabatkode - Få op til 4.500,- i erstatning pr....Læs mere

Flypenge rabatkode – Få op til 4.500,- i erstatning pr. passager Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Flypenge Rabatkode

Der er gode penge i at have en rabatkode hos Flypenge. Du kender det sikkert. Flyet er forsinket i fem timer, og du vil have pengene refunderet. Men det gider flyselskabet ikke at være med til. De er ofte snedige og regner ikke med, at kunden har det store kendskab til sine rettigheder. Og de forventer ingenlunde, at kunden vil tage en sag op mod dem. Det er ikke desto mindre, hvad du kan få hjælp og rådgivning til inde på Flypenge, hvor man har stor erfaring med at få pengene refunderet eller få penge tilbage, hvis et flyselskab har dummet sig.

På siden har man gennem tiden blandt andet hjulpet kunder til at få op til 10.000 kroner tilbage af et flyselskab, fordi der var mangler på turen.

Når du anmoder om at få hjælp, er du som kunde ret godt stillet. Du skal kun betale, hvis du rent faktisk får penge tilbage af det flyselskab, du har bedt om kompensation for. Ellers er der ingen betaling. Ikke desto mindre vil du gøre klogt i at fremtidssikre dig ved at have et rabatkort. Du ved aldrig, hvornår du får brug for at skulle bede om at få økonomisk kompensation for et flyselskabs sløsede tidsfornemmelse eller andet, der medvirker til irritationsøjeblikke på din rejse.

Derfor er vi overbevist om, at du vil blive meget glad for dit køb, når du har fået fat i en rabatkode til Flypenge. Vi ønsker dig en god tur og pøj pøj med sagen, som Flypenge nok skal tage sikker hånd om.