Fitnessbutikken rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Fitnessbutikken

Køb fitnessudstyr og træningudstyr hos Fitnessbutikken og få gratis fragt...Læs mere

Køb fitnessudstyr og træningudstyr hos Fitnessbutikken og få gratis fragt ved køb over 500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Fitnessbutikken Rabatkode

Køber du en rabatkode til Fitnessbutikken, er du sikret alt det gode inden for fitnessverden. Det kan vi garantere. Du får alt fra løbebånd til vægte, fedtmålere til cykler med meget mere.

Kvaliteten og produkterne er i højsædet på Fitnessbutikken, hvor du vil blive forundret over, hvor stort udvalget er. Der er alt det, dit fitnesshjerte begærer.

Grundlæggende er det jo vigtigt, når man træner fitness, at alt sidder i skabet. Der skal ikke være maskiner, der er dysfunktionelle, og man skal også spise de rigtige proteinbarer. Det går ikke, at man spiser en Snickers efter et fitness-besøg. Her er det noget vigtigere, der anvendes nogle noget bedre og finere produkter, som du finder på Fitnessbutikken.

Med en rabatkode til Fitnessbutikken er du også sikret muligheden for at købe flere mærkevarer til tøjkollektionen inden for fitnessverden. Fitnessbutikken har alt fra Adidas til Teca og fra Reebok til Sports Art Fitness.

I et fitnesscenter vil du sikkert også gerne kunne høre musik, uden at du skal have mobilen i en svedig hudlomme så at sige. Men på Fitnessbutikken finder du alt det, du vil have, når det kommer til ordentlige produkter, som også kan hjælpe dig med at høre musik og lignende.

På Fitnessbutikken kan du også finde bordtennisborde, gulve og underlag eller sjippetove, således at du står bedre stillet både før og efter træning med øvelser, som er lidt lettere, end når du løber 10 kilometer på 45 minutter.

Betalingsmuligheder hos Fitnessbutikken

Når du handler hos Fitnessbutikken er der flere måder du kan betale på. Hos Fitnessbutikken vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Fitnessbutikken:

  • Kort – Visa, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • MobilePay
  • Viabill

Levering

Hos Fitnessbutikken sendes alle ordrer med PostNord eller Fragtmænd og leveres normalt indenfor 2-5 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Fitnessbutikken

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 2-5 dage din bestilling

Fitnessbutikken Rabatkode

Officiel hjemmeside

https://www.fitnessbutikken.dk

Kundeservice

Hos Fitnessbutikken ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Fitnessbutikken kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 33 16 19 97
Mandag – Fredag mellem 09.00 – 15.00

Mail: info@fitnessbutikken.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

LIVINGSPORT A/S
CVR: 12616678