Fit4Fight rabatkode – Få gratis fragt på din ordrer hos Fit4Fight

Køb MMA udstyr hos Fit4Fight og få gratis fragt ved...Læs mere

Køb MMA udstyr hos Fit4Fight og få gratis fragt ved køb over 500,- Mindre

Vis rabat
Udløber N/A

Fit4Fight Rabatkode

Hvis du har en rabatkode til Fit4Fight, er du sikret alt det vigtigste, når du skal træne. Og vi snakker ikke kun fitnesstræning. Her taler vi også kamptræning. Fit4Fight er nemlig, som navnet indikerer, en side, hvor man går meget op i det æstetiske og en god krop. Og selvfølgelig det at være klar til at kæmpe. Med sig selv og ens krop, men også med at kæmpe med kampsport.

På Fit4Fight finder du boksehandsker, håndbind, sportspleje, sjippetov, vægte, gulve og måtter, hjelme med meget mere. Du kan få produkter til boksning, MMA, jiu-jitsu og bjj, kickboxing og thaiboxing. Der er selvfølgelig også træningsudstyr, træningstilbehør og kosttilskud. Med andre ord taler deres produkter et meget tydeligt sprog: Fit4Fight er førende inden for den fitte verden.

Vi er sikre på, at du vil elske din Fit4Fight rabatkode. Den giver dig mange muligheder på fitnessfronten, men altså også når det kommer til kamptræning. Gå ind og kig på siden, og du vil blive overrasket over, hvor stort et udvalg der er at finde på siden. Du vil formentlig have svært ved at vælge, hvad du vil have, men sådan er det, når man bevæger sig rundt på en god side. En side, hvor der er så mange produkter, man spørger sig selv, hvad man skal vælge. Det er den oplevelse, de giver dig som kunde inde på Fit4Fight, som vi er glade for at kunne viderebringe med en fordelagtig rabatkode.

Betalingsmuligheder hos Fit4Fight

Når du handler hos Fit4Fight er der flere måder du kan betale på. Hos Fit4Fight vil de gerne gøre det nemmere for dig som kunde.
Du kan betale med følgende betalingsmuligheder hos Fit4Fight:

  • Kort – Visa, Visa Electron, American Express, JCB, MasterCard og Dankort kan benyttes
  • Viabill

Levering

Hos Fit4Fight sendes alle ordrer med GLS eller PostNord og leveres normalt indenfor 1-2 arbejdsdage. Der kan dog være længere leveringstid i forbindelse med tilbudskampagner, rabatkoder, helligdage og lignende.

Sådan anvender du en rabatkode hos Fit4Fight

Du skal gøre følgende:

  1. Find dine ønskede varer og tilføj til indkøbskurv
  2. Indtast din rabatkode
  3. Tryk “gå til kassen”
  4. Indtast dine faktura oplysninger og klik “Gå tilbetaling”
  5. Indtast dine kortoplysninger og klik “køb”
  6. Du modtager efter 1-2 dage din bestilling

Fit4Fight Rabatkode

Officiel hjemmeside

http://www.fit4fight.dk/

Kundeservice

Hos Fit4Fight ligger de meget vægt på fantastisk kundeservice, dette ses tydeligt på deres mange positive anmeldelser på Trustpilot.
Fit4Fight kan kontaktes på:

Telefon: (+45) 32 12 18 12
Mandag – Torsdag mellem 08.00 – 16.00
Fredag mellem 08.00 – 15.30

Mail: info@fit4fight.dk
Mandag – søndag svarer normalt indenfor 24 timer på hverdage

Fit4Fight
CVR: 28914458